KAKVA TRANSFORMACIJA

Salma Hayek je neprepoznatljiva s novom frizurom

22.05.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Latino ljepotica Salma Hayek bila je u središtu pozornosti u Cannesu u nesvakidašnjem izdanju

Glumica rođena u Meksiku, čiji je zaštitni znak duga tamna kosa, iznenadila je sve kad se prošetala s ružičastom perikom na glavi, pa je mnogi nisu ni prepoznali.

Salma se pojavila na svečanosti pod nazivom Women In Motion Awards, a iako su se neki zapitali nije li i ona podlegla trendu bojanja kose u neobične nijanse, poput slavnih Kardashianki, ipak se (na svu sreću) radi samo o kratkotrajnom rješenju.

Iako je supruga multimilijardera François-Henrija Pinaulta, koji stoji iza modnog imperija Kering, u čijem su vlasništvu između ostalog modne kuće Gucci, Stella McCartney, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent, Salma (50) često ima diskutabilne modne odabire.

  • +4
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovu se priliku Hayek odlučila za crnu haljinu s ukrasnim cvjetovima, volanima na rukavima i remenom od baršuna koji je istaknuo glumičin zavidni struk. Modni kritičari se slažu da bi dojam bio puno bolji da se odjenula neutralnije i sa što manje detalja zbog dramatične perike koja je privlačila pozornost.

Društvo joj je na ovom događaju pravila uvijek besprijekorno dotjerana Jessica Chastain kao utjelovljenje elegancije nadahnute starim Hollywoodom u efektnoj haljini s potpisom Diora.

Inače, Salma, koja iza sebe ima čak 70-ak filmskih i TV naslova, otkrila je da pati od jake treme.  

'Nitko ne zna, ali patim od vrlo jake treme kad se radi o nastupima uživo. Maknite kameru i stavite me ispred publike, ja se potpuno pogubim. Nakon toga sam cijeli dan iscrpljena', rekla je Hayek.