zgodna korčulanka

Domenica privlači pažnju svojim sve odvažnijim imidžom: 'Nisam se nikad vidjela kao pjevačica'

18.08.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Najmlađa uzdanica hitmejkera Tončija Huljića koja je ove godine osvojila Porin za najbolji album zabavne glazbe 'Ćiribu-Ćiriba' unatoč neizvjesnim vremenima za glazbenike, ne prestaje stvarati. Nedavno je predstavila novu pjesmu, a snimaju novog video spota pokazala je i novi imidž

U vrijeme koronakrize posebno je pogođena glazbena industrija, ali mlada Korčulanka pokušala je iz toga izvući najbolje moguće. 'Posvetila sam se maksimalno sebi. Trudila sam se svakodnevno vježbati, radila sam na sebi, čitala, učila španjolski, uživala u svakodnevnom kuhanju. Naravno da mi je nedostajala obitelj, ali zato ih je nakon skoro četiri mjeseca bilo neprocjenjivo zagrliti i uživo izljubiti. Mislim da je ovo bila svima dobra škola da se prisjetimo što nam je u životu najvažnije, da više cijenimo neke male, osnovne stvari, a pogotovo da čuvamo zdravlje', izjavila je Domenica za Jutarnji list.

Domenica je prije glazbene karijere maštala o tome da kao glazbena pedagoginja, otvori glazbeni vrtić.

'Čini mi se da je za moj put na estradi velika stvar i to što nikad nisam to previše htjela, nisam se nikad vidjela kao pjevačica, više sam se doživljavala kao pedagoginju te mislila da ću raditi u školi ili u vrtiću, i jednog dana imati svoj glazbeni vrtić te kako je to moj život. Naravno, uvijek ima vremena i za to, diplomu imam, ali kad sam već počela s pjevanjem, čini mi se da sam se prilično brzo snašla te kako ne gledam na to kao na pretežak posao. Okružena sam ljudima koji znaju što rade, puno mi pomažu oko svega', pohvalila se.

  • +8
Domenica Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Krivo joj je što više ne može biti back vokal, to joj je, kaže, bilo prekul i guštala je u tome. 'Iako sada gradim svoju karijeru, i nije mi krivo što su me nagovorili na to ,jer sama vjerojatno nikad ne bih skupila hrabrosti za takvo nešto. Sjećam se da sam Ivanu Huljiću rekla da ne bih htjela davati intervjue i objašnjavati ljudima 'tko je Domenica', a pjevanje i biti na Splitskom festivalu, nije mi nikakav problem', ističe.

Privatno se, rekla je, ne voli previše eksponirati i konstantno biti u središtu pozornosti. 'Više volim svoj mir i biti okružena ljudima s kojima sam se i prije družila. Nemam preveliki krug prijatelja, ali ih zato čuvam i cijenim. Po svemu sam tipična otočanka, volim sve što je vezano uz hranu, piće i uživanje, pogotovo kupanje ljeti. Volim apsolutno sve morske aktivnosti. Često sam ranije i jedrila, volim roniti, ići na more i uz more. Vodim mirni, a opet, pomalo hedonistički život', opisala je Domenica koja osim svojim pjesmama u posljednje vrijeme plijeni pažnju izazovnijim imidžom.