otkrila se

Promijenila imidž: Do sad je bila zakopčana do grla, a sudeći prema ovom Domenicu ćemo ubuduće gledati u izazovnim izdanjima

20.07.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Kako je i najavila na svojim društvenim mrežama mlada izvođačica je predstavila videospot za svoj novi singl 'Zovi'. Ta joj je pjesma, kaže, najdraža od svih do sada, a javnosti se u njemu pokazala u svom najizazovnijem izdanju do sada i iznenadila publiku

Do sada smo je gledali u čednijim, zatvorenim modnim kombinacijama, a sada je, čini se, Domenica napravila zaokret. Povod je novi videospot.

View this post on Instagram

Cekamo premijeru 🥰 20.7. u 12h 🥳

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

'Pjesma je plesna, pozitivna, brzo ulazi u uho. Kad ju čuješ, jednostavno poželiš izaći van i plesati, što nam, nakon ove novonastale situacije i pauze, svima treba. Osobno, meni je ovo najdraža pjesma koju sam snimila do sada, zbog čega sam posebno uživala pripremajući ju, ali i snimajući spot. Uz spot, ujedno sam dobila i novi hobi, jer sam se na satovima jahanja totalno zaljubila u ovaj sport', poručia je Domenica, koja se nada kako će novu pjesmu imati prilike što prije izvoditi na svojim koncertima.

  • +6
Domenica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No, osim na koncertima, pjesmu 'Zovi', autora Tončija i Vjekoslave Huljić, Domenica će izvesti i na ovogodišnjem CMC festivalu. Videospot za koji je zaslužan Pilot studio prikazuje zgodnu Korčulanku u posve novom stilu, najizazovnijem izdanju do sada.

Izvor: Društvene mreže

U pauzi od koncerata Domenica je nedavno nastupila na najdražoj pozornici, onoj na splitskim Prokurativama na kojoj je u retrospektivnoj večeri uz kolege Jolu i Alena Nižetića u zanimljvom medleyu podsjetila je na neke od najvažnijih hitova prošlogodišnjih Splitskih festivala. Na istoj toj pozornici je debitirala 2017. godine s pjesmom 'Kad sam s tobom', a već iduće godine osvojila je i navažniju nagradu festivala Grand prix s pjesmom 'Mi protiv nas' koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.