IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Domagoj Vida umalo pao s autobusa, u posljednji tren spasio ga Subašić

17.07.2018 u 19:37

Bionic
Reading

Malo je sinoć nedostajalo da doček Vatrenih krene po zlu. Na društvenim mrežama pojavila se snimka vožnje Vatrenih autobusom, koja je u jednom trenutku umalo završila tragično, kada je Domagoj Vida odlučio, u vožnji, ustati na krovu, pri čemu je izgubio ravnotežu. Na sreću, priseban je bio Danijel Subašić, koji ga je uhvatio i spasio od pada

Koliko je jučerašnja maratonska vožnja Vatrenih bila opasna dokazuje i prizor kojeg je ovjekovječio čitatelj tportala. Naime, tijekom vožnje po Savskoj naišli su na žicu razvučenu između tramvajskih sajli. Netko je srećom uočio opasnost, te su se nogometaši na vrijeme sagnuli i izbjegli nesreću.

No, to nije bila jedina izbjegnuta nesreća jučer, tijekom dočeka hrvatske nogometne reprezentacije. Na Instagram profilu, jednostavno nazvanom Zadarski đir, pojavila se snimka tijekom vožnje nogometaša prema Trgu. U jednom trenutku Domagoj Vida ustaje na krovu autobusa, no gubi ravnotežu, a u posljednji tren ga hvata vratar naše reprezentacije Danijel Subašić.

Bećar Vida kada je shvatio što se umalo dogodilo, prvo je skinuo šešir s glave, a potom se sagnuo i čvrsto zagrlio svog suigrača, ali prije svega velikog prijatelja, koji je spriječio nesreću.

  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL