emocije na vrhuncu

Ivana Vida poslala vrlo emotivnu poruku svom suprugu: 'Ti si moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama'

17.07.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide sinoć nije mogla prisustvovati spektakularnom dočeku na zagrebačkom Trgu bana Jelačića jer je putovala iz Moskve sa sinčićem. No Ivana Vida sve je pratila putem društvenih mreža te je na koncu poslala vrlo emotivnu poruku svom suprugu

Ivana i Domagoj Vida svoju su ljubavnu priču započeli u veljači 2013. godine. Tadašnja kraljica Hrvatske i mladi reprezentativac često su isticali kako su ludo zaljubljeni.

Vida, koji je tada igrao za zagrebački Dinamo, odmah je dao naslutiti kako je Ivana ta koju će jednog dana odvesti do oltara, a potvrda je stigla nakon što je potpisao za ukrajinski Dinamo. U Kijev se tada s njime preselila i atraktivna Metkovka.

  • +25
Ivana Vida Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kao kruna njihova odnosa, u Ukrajini na svijet dolazi njihov sinčić David, a u bračnu su luku uplovili prošlo ljeto u Umagu.

  • +11
Vjenčanje Domagoja Vide i Ivane Gugić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Jedan od najznačajnijih trenutaka karijere za Vidu je bio i nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koji je s tribina čitavo vrijeme pratila i njegova supruga. Sada, kada je sve to završilo i to sjajnim drugim mjestom, svoje je emocije iskazala i Ivana. Putem društvenih mreža objasnila je što joj Domagoj znači.

'To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moje sve!!! David je poseban plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj', poručila je Ivana svome voljenom kojeg je jučer u Zagrebu dočekalo otprilike 550.000 ljudi.

Ljubav💞

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)