'ZADARSKO DITE'

Nakon Vide on je najveći zabavljač među Vatrenima: Pogledajte najbolje snimke Šime Vrsaljka

17.07.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Mnogi su se, nakon ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, oduševili našim reprezentativcima koji su, zahvaljujući društvenim mrežama i objavama simpatičnih video snimki na istim, osvojili srca mnogih. Njihova 'druga strana' možda ne bi niti izašla u javnost upravo bez društvenih mreža, a osim Domagoja Vide, koji je proglašen najvećim 'bećarom' i zabavljačem naše reprezentacije, javnost je oduševio i Zadranin Šime Vrsaljko

Upravo se Šime Vrsaljko pokazao nevjerojatnim zabavljačem, a njegove snimke, još iz svlačionica nakon utakmica, u kojima su Vatreni odnijeli pobjede, pregledavaju se i dalje. Njegove izjave, pjesma, smijeh, oduševili su mnoštvo, a veselje i pjesma nisu stali niti nakon poraza u finalu, kada su nam Francuzi 'oteli' zlato.

  • +5
Šime Vrsaljko Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Šime Vrsaljko i tada je predvodio s pjesmom, a sve je išlo 'live' putem Instagrama. I sam dolazak u Zagreb, na nezaboravni doček Vatrenih, bio je popraćen pjesmom i smijehom.

Ni umor koji su osjećali, osobito nakon šest sati vožnje od aerodroma do glavnog zagrebačkog Trga, nisu 'ispraznili baterije' neumornom Vrsaljku, koji se u jednom trenutku iskrcao iz autobusa i sjeo na motor policajca u pratnji koji ga je potom provozao.

Neke od najboljih i nasmiješnijih video snimki pronašli smo za vas na društvenim mrežama. Prisjetimo se najboljih trenutaka Šime Vrsaljka.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.