važno je zvati se iva

Domaće ljepotice u istim haljinama: Kojoj bolje pristaje?

13.03.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Njih dvije dijele ime, no bivše manekenke Iva Jerković i Iva Leko dijele i ljubav prema lijepome. Tako su obje odlučile obline istaknuti istim haljinama, a fotografije su gotovo u isto vrijeme objavile na svojim profilima na Instagramu

Iako je prošlo vrijeme pomame za popularnim bandage haljinama Herve Leger koje su u svojim ormarima željele imati sve žene svijeta, ako imate tijelo poput dviju bivših manekenki - Ive Jerković ili Ive Leko - tu haljinu možete nositi uvijek i svugdje. Dvije Ive na različitim su kontinentima odjenule su gotovo identične haljine i fotografije objavile na Instagramu.

"Život je samo san,u snovima ne možeš pogriješiti.U snovima možes biti što god poželiš"💜

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Naravno, nisu prošle nezamijećeno, no malu prednost u broju lajkova ipak je dobila Iva Jerković, koja se trenutačno s prijateljem PR stručnjakom Davorom Grginom nalazi u Americi. Nakon provoda po Los Angelesu u društvu Sanje Duggan, društvo se zaputilo u Las Vegas. Upravo za jedan izlazak u gradu kocke Iva je odjenula seksi haljinu i istaknula dekolte i duge noge.

Shine Bright ..... and smile .... 👻🐛

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Iva Leko također se dobro provodi, a svojim fotografijama kao da jasno želi dati do znanja svim dušobrižnicima kako je nakon kratke krize s njezinim brakom sve u redu. Naime posljednjih se mjeseci pisalo kako se njezin suprug, bivši nogometaš Jerko Leko iselio iz obiteljskog doma te kako je na pomolu i rastava. No ubrzo su se pomirili, a Iva ne krije da je sretna.