sretna lica

Dokaz bračne idile: Nasmijana lica princa Harryja i Meghan Markle otkrivaju koliko je par zaljubljen

25.10.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Popularni fotograf snimio je nekoliko intimnijih fotografija Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa. Iako poziraju, par je opušten i nasmijan, a vidi se i koliko si međusobno znače

Na najnovijim fotografijama iz Manchestera koje je snimio blizak prijatelj Harryja i Meghan, fotograf Misan Harriman, par djeluje zaljubljeno i sretno. Harriman je podijelio fotografije stare otprilike mjesec dana, snimljene prije kraljičine smrti. Fotografije su snimljene iza pozornice, nekoliko trenutaka prije nego što su prisustvovali ceremoniji otvaranja događaja 'One Young World Summit'.

Na objavljenoj fotografiji par se smije. Meghanine oči su zatvorene dok se smiješi od uha do uha, a Harry s ljubavlju gleda u nju također s osmijehom na licu. Također, bliskost se vidi i prema laganom držanju za ruke.

'Radosni trenutak s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa', napisao je Harriman u objavi.

Ranije ovog mjeseca fotograf je podijelio dvije njihove fotografije uslikane istog dana. Na prvom portretu par gleda ravno u kameru, a Harry ima blagi smiješak i drži ruku svoje supruge. Sljedeća fotografija je crno-bijela i pokazuje ih u profilu kako uspravno stoje dok se drže za ruke.

Fotografijom je objavljeno da će Meghan sudjelovati na posebnoj večeri 'Women's Fund of Central Indiana', što joj je iznimna čast.

Fotograf Misan Harriman popularan je po fotografijama iz svijeta Hollywooda. Ipak, za Harryja i Meghan ovaj prijatelj ima i veći značaj od samo fotografa jer se par zahvaljujući njemu upoznao. Zaslužan je za fotografije kojima je Meghan objavila drugu trudnoću, ali i prvu fotografiju Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, njihove jedine kćeri.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia