ZA VARIETY

Intervju koji se čekao: Meghan Markle raspričala se o nepoznatim detaljima iz obiteljskog života i otkrila planira li povratak glumi

19.10.2022 u 20:37

Bionic
Reading

Meghan Markle je u videu koji najavljuje njezinu naslovnicu izdanja Power of Women, magazina Variety, otkrila zanimljive detalje iz svojeg privatnog života, kao i ponešto o svojoj djeci, Archieju i Lilibet

Vojvotkinja od Sussexa je između ostalog ispričala i ponešto o tome kako se opušta na kraju radnog dana, a i o tome kakve TV programe vole njezina djeca.

'Moja omiljena romantična komedija svih vremena je 'Kad je Harry sreo Sally. Ali ako stavite Juliju Roberts u bilo što, ja ću odmah postati obožavateljica', rekla je kroz smijeh vojvotkinja od Sussexa.

Glas iza kamere u videu koji je djelomice snimljen i u Meghaninom i Harryjevom domu u Montecitu, upitao je Meghan što ona i princ Harry gledaju zajedno.

'Kad djecu konačno stavimo krevet, malo igram Wordle ili odradim svojih 10 minuta Duolinga u nadi da ću osvježiti svoj francuski, koji sam učila u srednjoj školi. Nakon te dvije stvari, kad uključimo TV, što je prilično rijetko, mislim da smo poput većine ljudi, samo beskrajno tražimo nešto dok se ne umorimo od traženja i ne gledamo ništa', bila je iskrena Meghan.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supruga princa Harryja potom je navela 'Bijeli lotos' kao jednu od 'trenutačno najboljih serija' koju su skupa pogledali.

Bivšu zvijezdu serije 'Suits' pitali su bi li razmislila o ponovnoj glumi, na što je ona odgovorila: 'Ne. Gotova sam s time. Pretpostavljam da nikad ne reci nikad, ali moja je namjera apsolutno ne.'

Meghan i princ Harry (38) potpisali su višegodišnji ugovor s Netflixom 2020., a vojvotkinja od Sussexa je u intervjuu za Variety pričala i o dokumentarnoj seriji redateljice Liz Garbus koja će se baviti njima.

'Lijepo je moći nekome povjeriti našu priču - iskusnoj redateljici čijem radu se dugo divim - čak i ako to znači da možda neće biti onakva kako bismo je mi ispričali. Kad svoju priču povjeravamo nekom drugom, to znači da će priča proći kroz te druge 'leće' što je uvijek vrlo zanimljivo', rekla je.

Što se tiče onoga što njihova djeca gledaju, Meghan je rekla da kći Lilibet ne gleda puno TV, dok je Archie oduševljen s nekoliko omiljenih crtića, kao što su Octonauts i Magic School Bus.

Meghan je otkrila i što ako bi se Archie i Lili jednoga dana odlučili za industriju zabave.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: TOT/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Zapravo, rekla bi da je to super! Kada postanete roditelj, iskreno želite da vaša djeca pronađu stvari koje im donose potpunu radost. Oni su naša djeca, a dio su nasljeđa obitelji koja će imati druga očekivanja. Ali želim da budu u stanju krojiti vlastiti put. Ako je to industrija zabave, sjajno, a opet, mnogi će pričati što je sve mojoj djeci otvorilo vrata. Ali još uvijek je za sve to potreban talent i puno hrabrosti', rekla je.

Ispričala je i da njih dvoje rade u istoj prostoriji u svom domu u Montecitu u Kaliforniji. 'Radimo od kuće, kao što su mnogi počeli raditi tijekom lockdowna'. To nam omogućuje da provedemo dosta vremena s našom djecom', objašnjava.

Inače, Varietyjevo izdanje je također dalo počast i Hillary i Chelsea Clinton, Oprah Winfrey, Avi DuVernay, Malali Yousafzai i Elizabeth Olsen.

Meghanina naslovnica za Power of Women snimljena je tjedan dana prije smrti kraljice Elizabete II. Vojvotkinja od Sussexa najavljena je kao počasna osoba za posebno izdanje 14. rujna, iako je objavljivanje njezine naslovnice odgođeno 'iz poštovanja prema smrti' kraljice, koja je umrla 8. rujna.