BIRA SAMO NAJBOLJE

Meghan Markle u novim impresivnim stajlinzima, a nama je za oko zapela haljina s potpisom Caroline Herrere

22.10.2022 u 13:14

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa ponovno krasi naslovnicu jednog časopisa, ovoga puta riječ je o Varietyju, za koji je dala novi intervju. Kao i uvijek, potrudila se impresionirati svojim izjavama, ali još više i besprijekornim stajlinzima, posebice asimetričnom plavom haljinom poznate španjolske modne kuće

Samo dva mjeseca nakon što je zasjala na naslovnici njujorškog časopisa The Cut, Meghan Markle ponovno je na kioscima i to zahvaljujući naslovnici Varietyja. Kao i uvijek, i ovoga je puta vojvotkinja od Sussexa imala puno toga za reći, no intervju je pao u drugi plan zahvaljujući besprijekornim stajlinzima za fotografije.

Zahvaljujući njima, posebice impresivnoj haljini s potpisom Caroline Herrere, Meghan je i ovoga puta postigla ono što je i htjela - da se o njoj priča još danima.

Snimanje je odrađeno u kalifornijskoj vili, nekoliko dana prije smrti kraljice Elizabete II, a za nevjerojatne fotografije zaslužna je Ramona Rosales, pred čijim je objektivom Meghan Markle dala najbolje od sebe u čak pet spektakularnih odjevnih kombinacija.

I dok je na naslovnici u crnoj Giorgio Armani bluzi, a potom i u elegantnom bež kombinezonu bez rukava s potpisom Max Mare i zlatnim nakitom Cartier, Khiry i Jennifer Fisher, kasnije sve pršti od boja.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za to je zaslužna spektakularna ružičasta haljina sa cvjetnim uzorkom i voluminoznom suknjom Jasona Wua, ali i savršena minimalistička, ali tako senzacionalna, smaragdnozelena satenska maxi haljina Galvan London uz koju je nosila Mondo Mondo dragulje.

No, zvijezda cijelog fotosessiona zasigurno je haljina s potpisom španjolskog modnog brenda Carolina Herrera. Riječ je o impozantnoj i zavodljivoj dvobojnoj haljini u plavim tonovima s asimetričnim dekolteom, uz koju su se savršeno uklopile elegantne srebrne sandale Amine Muaddi.