baš poput svih

I članovi kraljevske obitelji vole gledati televiziju: Možete li pogoditi tko voli gledati 'Krunu', a tko je veliki obožavatelj 'Igre prijestolja'?

21.10.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Iako ste možda mislili da su njihovi rasporedi toliko natrpani da na kraju dana nemaju vremena za razonodu, prevarili ste se. Članovi kraljevske obitelji prate serije i televizijske emisije te čak i pokušavaju prijevremeno otkriti što će se dogoditi u sljedećim epizodama najdražih serija

Rijetko tko ne posegne za daljinskim upravljačem nakon napornog dana punog obaveza. Čak i ako niste ljubitelj serija ili filmova, televizijski program uvijek će ponuditi nešto što će vas zainteresirati – informativni program, dokumentarci ili reality-show. Vole li i članovi kraljevske obitelji odmor uz male ekrane? Jasno, i oni su ljudi.

Harry i William veliki su obožavatelji znanstvene fantastike, posebice 'Star Warsa'. Jednom prilikom posjetili su i set, koji ih je oduševio. Koliko vole popularne 'Ratove zvijezda' dokazuje i činjenica da isprobali par kostima Storm Troopera.

Princ William voli uživati uz serije. Posebno mu se sviđa serija 'Killing Eve' te je upoznao i neke od glumaca i članova ekipe koji su bili uključeni u snimanje. Producentici serije rekao je kako mu se sviđaju glavne junakinje i njihov smisao za humor.

'Očito je sve pogledao. Nismo ga testirali, ali komentirao je kraj druge sezone. Znači barem je pogledao zadnje tri minute zadnje epizode! Rekao je da mu se sviđa. Govorio je o crnom humoru serije, o Jodie i Sandri, kako su obje nevjerojatne. I govorio je o humoru koji možete dobiti kroz kostime, a to je ono u čemu je Phoebe de Gaye tako snalažljiva.' rekla je Sally Woodward Gentle, producentica serije.

Osim toga, princ je priznao da gleda i 'Strictly Come Dancing'. Ta zabavna plesna emisija može se povezati s popularnom franšizom 'Ples sa zvijezdama'. S obzirom da je Kate veliki obožavatelj ovog televizijskog plesnog natjecanja, princu nema druge nego pomiriti se s odabirom televizijskog programa.

Kate Middleton i princ William veliki su fanovi serije 'Game of Thrones' te je William čak jednom prilikom i 'žicao' za spoilere! Iznenađujuće je da oboje gledaju i teen seriju 'One Tree Hill'.

  • +11
William i Harry Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nisu samo Kate i William obožavatelji malih ekrana, i Meghan i Harry također vole provoditi vrijeme gledajući omiljenu seriju uz naručenu hranu!

Jednu uobičajenu večer u domu princa Harryja i Meghan Markle, princ je opisao ovako: 'Meg bi mogla skuhati obrok, mogli bismo naručiti hranu za van, otići gore, sjesti u krevet, uključiti TV, pogledati neki Jeopardy, možda pogledati malo Netflixa.'

Kraljica Elizabeta II ipak je birala nešto klasičniji program. Nedjelju navečer često je provodila gledajući 'Downton Abbey'. Posebno ju je zabavljalo tražiti stvari koje su pogrešne u seriji, dijelom zato što je upoznata s dvorcem Highclere.

Osim toga, šuškalo se da voli gledati i Netflixovu 'Krunu' koja je snimljena prema njenom životu.