KAKAV ODMOR

Uživaju u luksuznom resortu u Turskoj: Vedran Ćorluka objavio jednu od rijetkih fotografija sa sinom

28.07.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Trudna pjevačica i bivši nogometaš, Franka Batelić i Vedran Ćorluka, odlučili su se za odmor daleko od pogleda znatiželjne javnosti, pa su sa sinčićem Viktorom otputovali u Tursku i smjestili se u luksuznom resortu D Maris Bay, u kojem uživaju

Da mu je najdraže provoditi vrijeme sa sinčićem Viktorom, bivši nogometaš Vedran Ćorluka pokazao je novom fotografijom nastalom u poznatom luksuznom turskom ljetovalištu D Maris Bay, u kojem se trenutno nalazi s njim i trudnom suprugom Frankom Batelić.

Par je nedavno proslavio četvrtu godišnjicu veze pa su, prije negoli stigne druga beba i dok Franka još uvijek smije letjeti avionom, otputovali na ovu lokaciju.

Budući da je, dok je igrao u Rusiji, bio odvojen od obitelji te je propustio i mnoge stvari u Viktorovom odrastanju, Ćorluka sada sve to nadoknađuje.

  • +2
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Na fotografiji koju je objavio, i na kojoj je napisao 'boys', odnosno 'dečki', Ćorluka hoda za malenim Viktorom po infinity bazenu iz kojeg se pruža nevjerojatan pogled na zaljev. Sudeći po ruci malenog Viktora, on je tati pokušao nešto objasniti ili ispričati.

Inače, luksuzni resort omiljena je destinacija mnogih Hrvata. Ondje su već bili Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić, ali i mnogi drugi...