HELENA MATIĆ

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca nosi suknju koju bi se rijetko tko usudio odjenuti

17.07.2020 u 15:37

Bionic
Reading

Helena Matić, djevojka našeg vratara Dominka Livakovića, javnosti je već jako dobro poznata, a posebice zbog svojih skladnih modnih izdanja. Lijepa Zagrepčanka itekako prati svjetske aktualne trendove, pa ne čudi da se odvažila odjenuti ovakvu suknju

Da nema toga što na njoj ne izgleda fenomenalno, Helena Matić još je jednom dokazala. Ovoga puta uskočila je u traper dugu, predimenzioniranu suknju do gležnja koju je pak kombinirala s bijeli crop top modelom košulje kratkih rukava.

Upravo takve košuljice trenutno su pravi hit među brojnim trendsetericama, a djevojka našeg istaknutog vratara Dominika Livakovića odlučila ju je kombinirati uz ne tako popularan model suknje, koji smo sigurni da će se u narednim mjesecima sve više djevojaka odvažiti odjenuti.

Kao i uvijek, bivša klizačica imala je besprijekorno frizuru, koju nekoliko puta na tjedan održava u svom omiljenom frizerskom salonu.

Sve dok njezin dragi nije došao u centar medijske pažnje, a posebice tijekom prošlog svjetskog prvenstva u Rusiji, zgodna Helena također je bila nepoznata javnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

📸 @lia_stazia

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Dominik i Helena u vezi su nešto više od dvije i pol godine. Žive zajedno u Zagrebu te posjeduju kućnog ljubimca, psa Cruza.

‘Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled’, otkrila je jednom prilikom samozatajna Helena.