LJUBAV CVJETA

Mlađahni vatreni i hrvatska Meghan Markle uživaju u Dubaiju: Lijepa brineta uskočila u bikini

20.12.2018 u 13:46

Bionic
Reading

I dok mnogi uživaju u zimskom i blagdanskom ugođaju Hrvatske, nogometni reprezentativac Dominik Livaković sa svojom dragom Helenom Matić odlučio je otputovati u toplije krajeve, otkuda svojim fanovima pokazuju trenutke svoje idile

Objavama na Instagramu par je već pokazao kako vole putovati i da svoje zajedničko vrijeme maksimalno pokušavaju iskoristiti. Prošle godine u ovo vrijeme Dominik Livaković i Helena Matić boravili su u toplijim krajevima, u Abu Dhabiju gdje su dočekali Novu godinu, a i ove godine su se odlučili odmor u egzotičnom kraju. Uoći odlaska u Livakovićev rodni Zadar gdje će proslaviti Božić, uživaju u Dubaiju.

Tamnokosa Zagrepčanka koju domaći mediji uspoređuju s najnovijom članicom kraljevske obitelji, vojvotkinjom Meghan od Sussexa, pozirala je svom dragom u ljuljačci na pješčanoj plaži u dvodjelnom, romantičnom bikiniju. Pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu u komentarima je naznačila da je to odmor bez 'sina', aludirajući na njihovog ljubimca Cruza.

Zadranin i Zagrepčanka u vezi su godinu i pol, no kako su otkrili za to nije bila ljubav na prvi pogled. Imaju uzak krug ljudi s kojima se druže, a često se mogu vidjeti u šetnjama s psom.

Zgodna 24-godišnja Helena je slobodno vrijeme posvetila umjetničkom klizanju, a kliže u klubu 'Zagrebačke pahuljice' s kojim je odradila više od 75 nastupa. Završila je Gornjogradsku gimnazijsku srednju školu, a trenutno studira industrijski dizajn na TTF-u & Cruzu.

  • +3
Helena Matić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram