Nezaboravni dani na snijegu

Dino i Viktorija Rađa pohvalili se skijanjem na kojem su s Petrom Grašom, a mnogi se pitaju gdje je Danijela Martinović

22.01.2020 u 13:04

Bionic
Reading

Proslavljena košarkaška legenda i njegova supruga i ove godine nisu zaobišli talijanski Livigno. S njima je i ove godine njihov vjenčani kum Petar Grašo. Pristupačnost domaćina, ugodan boravak, talijanski specijaliteti i odličan provod razlozi su zašto veselo društvo svake godine posjeti atraktivni skijaški centar, što im je postala tradicija

Skijaška sezona i dalje traje pa se mnoga poznata lica provode po snježnim padinama inozemnih odredišta. Među njima su i omiljeni par na javnoj sceni, Viktorija i Dino Rađa. 'Veselo jedno društvance', pohvalila se bivša Miss Dalmacije i pop zvijezda '90-ih pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu pozirajući u skijaškoj opremi s prijateljima i suprugom Dinom Rađom.

U gradiću Livignu Rađe zimuju već 17 godina, no mnogi su primjetili kako s njima nije prijateljica Danijela Martinović. Pjevačicu su očito spriječile glazbene obaveze i pripreme za predstojeće koncerti u Ljubljani i Skoplju.

'Skijanje je moja postsportska ljubav. Dok sam se profesionalno bavio sportom, nisam smio skijati niti se baviti sportovima takvog tipa. Kako sam sportaš u duši bio i ostao, skijanje me izazvalo. Učio sam ga i naučio. Guštam u njemu. Volim provesti cijeli dan na skijalištu. I ne samo jedan. Kako je bilo u počecima? Bilo je očajno. Rugali su mi se. Ipak sam ja korpulentan i neobično me vidjeti na stazi. No, sve je stvar volje. Nije skijanje nikakav bauk, niti sam ja sada napravio nešto senzacionalno zato što sam naučio skijati. To je vrlo jednostavna stvar, samo treba imati puno volje i raditi. Ako to činiš od jutra do mraka, nema nikakvog problema', ispričao je ranije velikan hrvatske košarke za 24sata.

Podsjetimo, Viktorija i Dino Rađa prošle godine proslavili su 18. godišnjicu braka. u braku su postali roditelji dvojice dva sinova; 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a Dino iz prvog braka bivšom suprugom Željanom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

'Ne mogu previše pametovati na tu temu. Prije svega, ljudi se potrefe, ali Dino i ja samo totalno različite osobe. On mene upotpunjuje, ja upotpunjujem njega, nitko nikog ne davi, ne pritišće. Ja sam njemu unijela veselje u život, a on je mene naučio odgovornosti i ozbiljnosti. Ima jedna bitna stvar na koju se treba paziti. A to je da ne radiš toj osobi, ali i nikome drugome u životu, ono što ne želiš da netko tebi radi. Polazim od toga da uz ljubav treba imati puno tolerancije i razumijevanja. Treba biti čovjek', izjavila je Viktorija za tportal.