NEODOLJIVE SU

Rakitićeve princeze su preslatke: Uvijek u identičnim odjevnim kombinacijama

20.07.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Po mnogima najskladniji bračni par, nogometna zvijezda Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri često vole pokazati svoju obiteljsku idilu. Atraktivna Andalužanka uvijek pomno pazi da su svi modno usklađeni, a danas je pokazala kako je njihove preslatke djevojčice pripremila za plažu

Kakva god prigoda bila, Raquel Mauri se uvijek trudi pronaći jednaku odjeću za obje kćeri. Tako Althea i Adara Rakitić i ovog ljeta imaju neodoljive kreacije. Modno ih uskladila i za boravak na suncu i odjenula narančasto-bijele topiće i suknjice. Tata Ivan i teta Irene Maury odmah su komentirali fotografiju koju je Raquel objavila na Instagramu.

Djevojčicama se i mama ponekad pridruži te pronađe isti odjevni komad i za sebe, koji je naravno u skladu s modnim trendovima budući da Raquel itekako brine o svom izgledu.

Inače, starija Althea nedavno je proslavila sedmi rođendan. Proslavljeni hrvatski nogometaš i vezni igrač Barcelone tom prilikom je priredio veliko slavlje a pažnju pratitelja privukla je raskošna torta u obliku Disneyjevog dvorca na kojima su ispisana imena obiju njegovih kćeri.

'Moje sunce, moja princezo, danas imaš sedam godina! Ove godine si se puno promijenila, rasla si i sve više formirala svoju osobnost, koju obožavam! Vesela si, nasmijana i voliš se zabavljati. Ponosan sam što si moja kći, pokazala si mi osmijeh može promijeniti mnoge stvari. Obožavam kad mi pričaš svoje priče, intenzitet s kojim živiš je predivan. Uživaj u svom danu. Sretan rođendan princezo', poručio je ponosni tata na Instagramu. Mlađa kćer Adara četvrti rođendan je proslavila prvog dana svibnja.