ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Detalji su procurili u javnost: Evo što možemo očekivati od ponovnog okupljanja 'Prijatelja'

01.04.2021 u 12:16

Bionic
Reading

Obožavatelji su u niskom startu iščekujući ponovno okupljanje najdraže šestorke svih vremena, a dok ne dočekamo nove epizode, na kapaljku stižu i neki zanimljivi detalji. Jednog od njih otkrio je i dizajner seta popularne serije

Greg Grande, glavni dizajner seta jedne od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, one 'Prijatelji', zaslužan za uređenje njihovog kafića Central Perk, ali i stanova glavnih aktera, sada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa seta, otkrivši zanimljiv detalj.

'Sssh! Nešto se događa, deja vu.... stižu još jednom i to uživo', napisao je ispod fotografije i dodao hashtag koji je otkrio da je riječ o fotografiji iz stana Monice Geller, koju je utjelovila Courteney Cox. Upravo tamo odvit će se, očito, njihovo ponovno okupljanje.

Inače, već je poznato kako ponovno okupljanje zapravo neće biti skriptirani nastavak ovog sitcoma, već je zamišljeno kao razgovor šest glavnih likova glumačke ekipe. David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt Le Blanc i Jennifer Aniston pričat će o seriji koja ih je lansirala i dala im svjetsku slavu 1994. godine i koju su snimali punih deset godina.

  • +18
Prijatelji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Finale serije emitirano je 6. svibnja 2004. godine i završava s pakiranjem stvari Monice i njezinog supruga Chandlera Binga, koji sa tek novorođenim blizancima sele u predgrađe. Tu posljednju epizodu gledalo je oko 52,5 milijuna Amerikanaca zahvaljujući čemu je postala najgledanijom epizodom televizijske serije 2000-ih.