NIJE JOJ TO TREBALO

Jedan detalj iz doma Jennifer Aniston razljutio je javnost, a njezinu neukusnu šalu osudili su i obožavatelji

28.12.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Iako je iz njezina 'tona' u opisu na Instagram objavi bilo vidljivo da je sarkastična, Jennifer Aniston uspjela je izazvati bujicu negativnih reakcija na društvenim mrežama. Jednim detaljem u svome blagdanski dekoriranom domu izazvala je pravu pomutnju

Zvijezda 'Prijatelja', inače jedna od najomiljenijih glumica u Hollywoodu, uspjela je na sebe navući bijes javnosti iz cijeloga svijeta. Jennifer Aniston povodom blagdana se obratila svojim obožavateljima putem Instagrama, gdje je odlučila objaviti jedan poseban ukras sa svoje jelke.

Riječ je o drvenom ukrasu za bor na kojem je ugraviran natpis 'Naša prva pandemija 2020.' Ovakav prikaz i naizgled šaljivo prihvaćanje situacije sa zloglasnim virusom koji oduzima živote već devet mjeseci, brzo je naljutio brojne tviteraše koji se nisu suzdržali od negativnih komentara.

'Slavljenje 2020. i pandemije koja je uzela milijune života. Zaista prigodno za ukras na bor', 'Zbunjen sam zašto Jennifer o pandemiji govori u tonu kao da je riječ o slavlju novog života', 'Je li Jennifer dobro?', 'Dosta mi je ovih bogatih umišljenih ljudi', 'Samo zato što si slavna ne znači da ti se ne treba reći što te ide. Oprosti, ali ovakav ukras nije ni malo prigodan. Koliko je nedužnih ljudi umrlo zbog ove pandemije? To nije za slaviti. Možeš bolje Jennifer', samo su neki od brojnih kritika koje su u nekoliko sati došle na račun slavne glumice.

Međutim, našlo se i nekoliko korisnika koji su stali u obranu 51-godišnje zvijezde, te posjetili da je upravo ona proteklih mjeseci ukazivala na opasnost pandemije, važnost nošenja zaštitnih maski te činila sve kako bi se mali poduzetnici podržali u krizi.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: CPR/D.Sanchez/W.Blanco / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia