netipično izdanje

Lovac iz 'Potjere' pokazao fotografiju s mora, pa zaradio brojne komentare

05.09.2023 u 15:18

Bionic
Reading

U kvizovima 'Potjera' i 'Superpotjera' gledatelji ga mogu pratiti u 'ozbiljnijim' odjevnim varijantama, a sad je Dean Kotiga pokazao pravo, ljetno, opušteno izdanje nastalo kraj kabina za presvlačenje na plaži u Dalmaciji

'Galeb klaukavac superteška kategorija', stoji u opisu objave Deana Kotige. Nije trebalo puno da se počne komentirati prizor kakav se ne vidi često.

Od toga da 'govore' gdje je fotografija snimljena, preko pitanja kad će nova sezona 'Potjere'. 'Najpoznatji influencer uljepšao kabine, a ja otišla za Zagreb. Živote, okrupan si', našalila se jedna od pratiteljica. 'Dobar šorc, brzo se suši', 'A niz nogavicu curi', zafrkavaju ga.

Inače, kvizaš i lovac je u siječnju prošle godine u kvizu objavio da je postao otac, a prije koji mjesec je otkrio kakav je otac.

'Za sad mislim da smo O.K. i trudimo se biti stvarno što slobodniji, što liberalniji, što opušteniji. Što dalje od tog helikopter roditeljstva i tih ostalih čudnih stvari. Ivo je stvarno savršen. Spavanje je mali problem. Ne voli nešto spavati ni po noći ni po danu. Nekad smatram da je spavanje gubljenje vremena i da to može bolje potrošiti, pa možda je već tu na mene, a možda samo živahan, ne znam. Uglavnom, to je jedino gdje kao malo šteka, rekao je Kotiga za Zagreb.Info.

  • +3
Dean Kotiga Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo