mali šarmer

Dean Kotiga otkrio kako je izgledao u najranijim danima, a pratitelji ga zafrkavaju: 'Pariš sam sebi ćaća ovdi'

06.02.2023 u 22:42

Bionic
Reading

Mnogi ga poznaju kao jednog od lovaca u kvizu 'Potjera', no zadnjih godina je postao puno popularan i kako sam za sebe kaže, 'lokalni, ako ne i regionalni influencer'. Premda je jedno vrijeme apstinirao od društvenih mreža u zadnje vrijeme se opet aktivirao

Danas je Dean Kotiga svoje fanove razveselio uspomenom iz djetinjstva, iz obiteljskog albuma kojun je podijelio na Twitteru i Instagramu. Na njoj ga se može vidjeti kako se smije odjevenom u košulju i pleteni prsluk.

'Buduči lokalni, ako ne i regionalni influencer', opisao je objavu na Instagramu pored koje su se naredali svakojaki komentari, uglavnom zafrkantskom ozračju. 'Može link za prsluk', 'Ja mislio Kićo Slabinac', 'Koji si lik iz Družbe Pere Kvržice?', 'Fora lajbečić', 'Ovo se zove: instagram gori', 'Pariš sam sebi ćaća ovdi', redaju se zanimljive poruke.

Popularni lovac je ranije otkrio da je čitao i učio daleko više od drugih u školi, od književnih klasika i stripova, preko križaljki i kvizova sve do časopisa poput Drva znanja i Meridijana, ali da se jednostavno nije posvećivao srednjoškolskom gradivu jer mu je uglavnom bilo dosadno. Želja za znanjem bila je kod njega prisutna više nego u ikoga drugog, ali je 'od pojma štrebera bio doslovce najdalje moguće'.

  • +2
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Brojke i slova' su, s obzirom na vrlo ranu dob u kojoj ih je konzumirao, kaže, 'sigurno djelovale i na mnoge nesvjesne dijelove njegove ličnosti i vjerojatno usadile neku trajnu opsesiju znanjem, igranjem, okretanjem slova'.