DIRLJIVA OBJAVA

David Bowie danas bi imao 74 godine, a njegova mu je kći rođendan čestitala dosad neviđenom fotografijom iz djetinjstva koja je ganula javnost

11.01.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Kći Davida Bowieja odala je počast svom pokojnom ocu koji bi 8. siječnja proslavio svoj 74. rođendan. 20-godišnja Alexandria Zahra Jones, poznata kao Lexi, oglasila se na Instagramu i podijelila dirljivu fotografiju iz djetinjstva koja je raznježila fanove legendarnog glazbenika

Na fotografiji koju je Lexi objavila na svom Instagramu vide se David Bowie i njegova mezimica iz mlađih dana koja drži tortu s upaljenom svijećicom na kojoj piše 'Sretan rođendan tata'.

Umjesto duže poruke, Lexi, koju je slavni glazbenik dobio u braku sa svojom drugom suprugom, somalijskim supermodelom Iman Abdulmajid, jednostavno je napisala: 'Sretan rođendan XX'.

Iman je također odala počast Bowieju na njegov rođendan, podijelivši njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju na kojoj je Bowie ljubi u čelo.

Uz fotografiju je napisala: 'Poljupci u čelo su poljupci za dušu' i dodala heštegove #EternalLove i #BowieForever.

Lexi je mlada umjetnica koja živi u Kaliforniji i prodaje svoja djela na Depopu. Nakon njezinog rođenja govorilo se da je upravo ona pomogla ocu da svoj posao ponovno stavi u prvi plan te mu je dala snagu da ostane zdrav nakon prvog srčanog udara.

Za oca je bila vrlo vezana, a jedna od uspomena koje će je zauvijek podsjećati na njega je i tetovaža s natpisom 'tata' i godinama njegova rođenja i smrti, koju je dala istetovirati na ruci.

David je iz prethodnog braka dobio i sina Duncana Jonesa, dok Iman s bivšim partnerom ima i kćer Zulekhu Haywood.

Prošlo je pet godina otkako je David šokantno preminuo u 69. godini, 10. siječnja 2016., nakon 18-mjesečne borbe s rakom.

Iman je Bowieja upoznala 1990. na večeri. Vrlo brzo shvatili su da su srodne duše pa se za engleskog rokera udala na romantičnoj ceremoniji u Lausanni u Švicarskoj u travnju 1992. godine, koja je kasnije formalizirana na vjenčanju u Firenci u lipnju.

  • +13
David Bowie Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia