SADA JE SVE DOBRO

Danis Tanović ne krije sreću: Nakon teške prometne nesreće njegov sin Orhan napokon hoda

06.04.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Vijesti o oporavku sina Orhana na svom je Instagram profilu podijelila s obožavateljima i prijateljima njegova majka, supruga Danisa Tanovića, Maelys de Rudder Tanović

Obitelj bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića napokon može odahnuti. Iako potpuni oporavak još nije u potpunosti gotov, te još uvijek mora puno vježbati i raditi na sebi, Orhan Tanović na najboljem je putu da se iz svega što mu se dogodilo izvuče bez težih posljedica.

Orhanova majka i supruga redatelja Tanovića, Maelys de Rudder Tanović, na svom je Instagram profilu podijelila video u kojem se jasno vidi njihov sin kako izlazi iz klinike u kojoj je tri tjedna ponovno učio hodati i to bez ikakve pomoći pomagala ili neke osobe.

'Došao na nosilima prije tri tjedana i pogledajte me sada! Hvala @poliklinikaglavic što ste mi pomogli da stanem na noge u svakom smislu te riječi! Bio je to težak posao i zahvalan sam na vašoj podršci svaki dan', napisala je Maelys u ime svog sina.

Podsjetimo, prema pisanju bosanskih medija, sredinom veljače ove godine, na 17-godišnjeg Orhana Tanovića je naletio Porsche, nakon čega je on završio u bolnici s ozljedama glave. Nakon svega morao je ponovno učiti hodati, govoriti.... Tada je Danis Tanović na svom Instagramu napisao:

  • +3
Danis Tanović Izvor: Profimedia / Autor: Haris Memija / Zuma Press / Profimedia

‘Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje.'