razveselio je mnoge

Danis Tanović se javio s lijepim vijestima o stradalom sinu: 'Nadamo se da će uskoro doći svijesti'

16.02.2022 u 21:20

Bionic
Reading

Proslavljeni redatelj i dobitnik Oscara ponovo se oglasio na Instagramu te podijelio da njegov maloljetni sin Orhan koji je prije nekoliko dana stradao u nesreći ponovno samostalno diše

'Orhan od prije dva sata ponovo diše sam, bez pomoći mašina.To je prvi korak ka ozdravljenju. Nadamo se da će uskoro doći svijesti. Hvala vam svima na podršci, dovama, molitvama, porukama i lijepim željiama', otkrio je Danis Tanović i uz fotografiju na kojoj je njegov sin kada je bio malen.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila prošlog petka na Drveniji u Sarajevu teško je stradao Danisov sin Orhan. Na njega je u Porcheu naletio bivši natjecatelj reality showa 'Parovi', Benjamin Spahović te mu nanio teške ozlijede. Slavni bosanskohercegovački redatelj je potom potvrdio da je riječ o njegovom sinu, a od tada redovito izvještava pratitelje o sinovom zdravstvenom stanju.

Inače, Spahović će biti prebačen u ćeliju u Kaznenopopravnom zavodu Sarajevo. Informaciju je odvjetnički tim potvrdio Avazu. Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke te ponavljanja kaznenog djela.

Danis Tanović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL