NAKON NESREĆE

Danis Tanović se oglasio o ozlijeđenom sinu: 'Još uvijek je kritično, ali se svi nadamo da će pobijediti'

15.02.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Proslavljeni bosanskohercegovački oskarovac Danis Tanović na društvenim mrežama opisao je trenutno zdravstveno stanje svog maloljetnog sina Orhana koji je u petak stradao u prometnoj nesreći u Sarajevu

Bivši natjecatelj reality showa 'Parovi', Benjamin Spahović udario je svojim Porcheom 17-godišnjeg Orhana te mu nanio teške ozlijede. Dva dana nakon nesreće Danis Tanović je potvrdio da je riječ o njegovom sinu, a sada je otkrio i u kakvom je stanju. Zahvalio na porukama podrške, kazavši kako ih je previše da bi svima pojedinačno odgovorao.

'Orhan je još u kritičnom stanju, ali se svi nadamo da će pobijediti njegova mladost, snaga i želja za životom. Vječno ćemo biti zahvalni svim doktorima i medicinskom osoblju koji se brinu za njega. Recite svojim voljenima da ih volite i uživajte u svim lijepim trenucima koje vam je život dao. Ne znamo uvijek da ih cijenimo', napisao je redatelj na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Tanović sa suprugom Maelys de Rudder ima petero djece, a Orhan je njihovo treće dijete. Benjamin je tada prebačen u kazneno-popravni zavod u Sarajevu te mu je određen jednomjesečni pritvor. Kako piše Jutarnji list, od ranije je dobro poznat sarajevskoj policiji, nakon oružane pljačke benzinske pumpe u Vogošći 2019. godine za njim i još jednim mladićem je organizirana policijska potjera. U kolovozu 2021. godine izašao je iz zatvora.

Danis Tanović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL