NAJTEŽI DANI

Sin oskarovca Danisa Tanovića teško je ozlijeđen: 'Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku'

13.02.2022 u 15:06

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila na Drveniji u Sarajevu teško je stradao 17- godišnji sin oskarom nagrađenog redatelja Danisa Tanovića

‘Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje’, napisao je bosanskohercegovački redatelj na svom Instagramu.

Prema pisanjima bosanskih medija, na 17- gpdišnjeg Orhana Porscheom je naletio Benjamin Spanović, javnosti otprije poznat po sudjelovanju u srpskom reality showu ‘Parovi’. Sin oskarovca navodno je stabilno, no i dalje se nalazi pod nadzorom lječnika zbog ozljeda glave. O njegovoj nesreći na Instagramu se također oglasila redateljeva supruga, Maelys de Rudder.

‘Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam’, napisala je Maelys koja s Danisom Tanovićem ima petero djece.

Danis Tanović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL