obavijestila sljedbenike

Danijela Dvornik se oglasila nakon operacije: 'Dosta toga mogu već napraviti sama'

30.10.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika često obavještava o događanjima iz svog života, a nedavno je na Instagramu obznanila da je doživjela nezgodu tijekom te da mora na operaciju jer je slomila ruku

'Sve je dobro, operacija je prošla super ništa me ne boli, vježbam ruku i trudim se da mi otok padne što prije. Uglavnom dosta toga mogu već napraviti sama tako da nisam nešto pretjerano nesposobna. Trebat će vremena da mi se ruka vrati u normalu ali mislim da će bit sve ok', objasnila je Danijela Dvornik u svojoj najnovijoj objavi.

Dodala je i kako joj je dobro bilo na odjelu splitske bolnice, a zahvalila se liječnicima i medicinskom osoblju. hashtagove dodala 'nije sve crno', 'odmor' i 'lijepo je biti doma'. Osim što se potpuno preselila na Brač, želja joj je bila i imati svoj komad zemlje i maslinik. Upravo je u ondje, berući masline, slomila ruku. Mnogi su joj u komentarima poželjeli što skoriji oporavak.

Prošlog mjeseca je za Slobodnu Dalmaciju ispričala: 'Svake godine bih ostala i razmišljala sam da bi voljela imati svoje masline, ali ne možeš imati sve odjednom. Ove godine sam sebi to priuštila. Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju. Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada', kaže udovica Dine Dvornika i mama Elle Dvornik. Smatra da biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro.

Podsjetimo, više od dvije godine je prošlo otkako se potpuno preselila u obiteljsku kuću Dvornikovih u Sutivanu. Svoj novi dom od 70-ak kvadrata potpuno je preuredila, a redovito dijeli fotografije u kojima oduševljenim obožavateljima prikazuje kako sada izgleda njezina životna oaza.

  • +58
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic