'ko' srdele na gradelama'

Danijela Dvornik 'ispričala' novu epizodu iz svog života o neugodnom iskustvu u gradskom autobusu

16.12.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Bilo da se uživo uključuje, objavljuje svoja promišljanja, dogodovštine s Brača ili bilo od kud, udovica Dine Dvornika izaziva veliku pažnju. Ovoga puta je opisala što je doživjela dok se vozila u gradskom autobusu

'Danas sam se vozila autobusom broj 18, to je linija dijela moje srednje škole. Pun je bio autobus omladine iz škole, uredno sjede i nitko da ponudi starcima mjesto! Bakica jedva stoji, a i ja koja se držim za ručku operiranom rukom. Nisam mogla fotkati niti doći do torbe jer smo svi bili ko' srdele na gradelama', napisala je Danijela Dvornik i nastavila:

'U mojem vremenu uredno smo se dizali starijima jer bi nam bilo neugodno i jer su nas tako cijepili od malena. A omladina nakon nekoliko sati sjedenja u školi, ne mogu od umora stajati na nogama!? Nije čak ni stvar u umoru, nego u tom beskrajnom tipkanju na mobitel sa slušalicama u ušima. NEUGODA, nepoznanica za mladost', napisala je.

Podsjetimo, Danijela već neko vrijeme živi u mjestu Sutivan na otoku Braču gdje je s puno strpljenja nekoliko godina renovirala svoju mediteransku oazu, obiteljsku kuću Dvornikovih. Fotografijama svog šarmantno uređenog doma nerijetko se zna pohvaliti na društvenim mrežama. Ne krije koliko uživa život na otoku i tamošnjoj svakodnevici.

  • +58
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic