NOVA FRIZURA

Više nije plavuša: Danijela Dvornik oduševila drastičnom promjenom imidža

10.10.2019 u 22:29

Bionic
Reading

Kao i svaka žena koja vodi računa o svom izgledu, Danijela Dvornik s vremena na vrijeme voli se počastiti odlaskom kod frizera. Supruga preprano preminule legende funka, Dine Dvornika, odlučila je da je vrijeme za promjene pa je u jesen ušla s novom bojom kose

Na oduševljenje njezinih fanova Danijela Dvornik više nije plavuša. Supruga Dine Dvornika i majka naše najuspješnije travel blogerice Elle Dvornik pohvalila se na svom Instagram profilu novom frizurom. Svoju plavu kosu koju njeguje dugi niz godina Danijela je obojala u ružičasto, po uzoru na brojne slavne zvijezde poput Kylie Jenner i Taylor Swift.

Nakon što je objavila fotografiju snimljenu na 3. Svjetskom natjecanju u branju maslina Danijelu su obožavatelji obasuli komplimentima na račun nove boje kose koja joj, priznajemo, odlično pristaje.

'Predivna frizura', 'Super boja kose','Predivna' - samo su neki od komplimenata koje je Danijela dobila na račun nove frizure. Osim nove frizure, Danijela je poradila i na svom stajlingu koji je odnedavno vidno ženstveniji, što smo imali prilike vidjeti i kada je na Instagramu objavila fotografije u elegantnom bijelom odijelu.

Unazad nekoliko godina Danijela se potpuno posvetila sebi. Marljivo radi na fizičkom izgledu redovito vježbajući i pazeći na prehranu, a kada nije u Zagrebu vrijeme provodi u svojoj vikendici na Braču. Ipak, planove joj je nedavno 'pokvarila' kćer Ella koja je Danijeli obznanila da će po drugi put postati baka, pa će Danijela uskoro više vremena posvetiti prinovi, baš kao što je to bio slučaj nakon što se rodila Balie Dee.

'Opet mi je Ella poremetila planove. Sva sreća da su planovi fleksibilni pa ćemo se snaći. Bit će veselo u 2020 godini. Život je čudo', napisala je nedavno Danijela na Instagramu.