BAKINA PRAVILA

Danijela Dvornik sve je nasmijala svojim odgojnim metodama, a javila se i Ella

27.08.2023 u 18:07

Bionic
Reading

Supruga Dina Dvornika ne krije koliku joj radost predstavljaju njezine miljenice - unučice Balie Dee i njezina mlađa sestra Lumi Wren

Baš kao svaka baka i Danijela Dvornik obožava provoditi vrijeme sa svojim unukama, kćerima njezine jedinice Elle.

Male unuke uveseljavaju baku svojim nepodopštinama na Braču, a na Instagram profilu Danijela je podijelila anegdotu koja je sve nasmijala do suza.

Curice su tamo sa svojom mamom, a Ellina je mama otkrila jednu simpatičnu crticu iz njihove svakodnevice koja se odnosi na odlazak na za mnogu djecu omražen zadatak - popodnevno spavanje.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Njih dvije - najveća ljubav. I ta ljubav samo raste skupa s njima svakim danom. Umore me, ali nije mi žao niti jedne minute. Nakon kupanja i ručka, uvijek idemo spavati jer na Mediteranu onakvom kakav je bio, uvijek se popodne odmaralo. I kažem ja njima: 'Sad kad pojedemo idemo leći! Balie: 'Ja neću spavati! Lumi: Ni ja neću spavati!' A boga mi hoćete. I mama vam ide spavati! I odemo, ja s Balie na krevet, Ella s Lumi na drugi krevet u drugu sobu. Balie gleda crtić, Lumi gnjavi Ellu... Vidim ja da je vrag odnio šalu, digla se i progrmila: 'Dosta više! Svi se okrenut i spavati! Odmah! Gasi sve! Ajmo, jer ćete u kaznu! I mamu ću vam staviti u kaznu! Lumi: 'Nemoj moju mamu staviti u kaznu! To je moja mama!', 'Ja sam je rodila i ona će u kaznu! Okret i na spavanje!' Svi se umirili i zaspali. Stiže poruka od Elle na mobitel: 'Mama volim tvoj odgoj iz 80-ih'. Jedva čekam da mi opet dođu', opisala je Danijela popodnevni odmor s unučicama, a mnogi su se složili s njezinom metodom.

Inače, kako se nedavno pisalo, jedna od naših najuspješnijih influencerica, potvrdila je da se razvodi od svoga supruga Britanca Charlesa Pearcea s kojim ima dvije kćeri.

Iako se o problemima u braku Elle i Charlesa nagađalo već neko vrijeme, influencerica je potvrdila za Story da je u procesu razvoda.

Par se vjenčao 2019. godine u Las Vegasu, a u vezi su bili 10 godina.