IDILA NA OTOKU

Danijela Dvornik: 'Ja sam kraljica svoga malog raja tu mi je duša I bit ću tu do kraja'

02.03.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Mnogima je već poznato da udovica kralja funka Dine Dvornika i majka influencerice Elle Dvornik živi već neko vrijeme na Braču gdje je sjajno uredila staru obiteljsku kuću. Odande onima koji je prate na društvenim mrežama gotovo svakodnevno pokazuje kako sada izgleda njezin život

'Ja sam u polju, na buri i suncu, na svježem zraku, u ljepoti . Ja sam u mirisima livade i bilja , u šarenim bojama proljetnog dana, nepreglednom zelenilu I plavetnilu neba. Ja sam najsretnije biće što zemljom hoda i diše gdje nema gužve i nema priše. Ja sam kraljica svoga malog raja tu mi je duša I bit ću tu do kraja', riječi su kojima je Danijela Dvornik opisala friško objavljenu fotografiju.

Na njoj je možemo vidjeti kako istinski gušta u prirodi. Nema tko joj nije udijelio kompliment na račun dobrog izgleda. 'Ženo kako pozitivno zračiš', poručila joj je jedna od pratiteljica, a Danijela joj je odgovorila: 'Kako je sve krenulo, ulažem napor da budem pozitivna, a onda kad vidim ovo polje, ne mogu biti loše volje'.

Blogerica je nedavno proslavila 50. rođendan. Prije toga je objavila poruku nade: 'Svijet je u teškom kukiju ali ja ne mogu a da vam ne objavim ovu fotku iz šetnje. Divno plavetnilo. Još divniji mir kojeg imamo. I planet Zemlja ne zaslužuje ovo što se događa. Naš jedini dom', poručila je.

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX