STIGLA JE BEBA

Dan nakon 35. rođendana Doris Pinčić rodila kćerkicu

05.09.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Gotovo do samog kraja voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović bila je aktivna i odrađivala je sve svoje poslovne angažmane, među koje spada i vođenje HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

Kako doznaje Glorija, Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović, jutros su dobili prvo zajedničko dijete.

Popularna voditeljica i glumica rodila je samo nekoliko sati nakon 35. rođendana, a poslije sina Donata i kćeri Gite, koje je dobila u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, rodila je još jednu djevojčicu.

Ni za Davora Guberovića pelene nisu nepoznanica, jer i on iz bivšeg braka ima dvojicu sinova.

  • +2
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Inače, nakon razvoda od Borisa Rogoznice, Doris je svoj privatni život čuvala od javnosti, pa se tek naknadno doznalo kako je ponovno sretna i to u zagrljaju menadžera u jednom trgovačkom lancu. Spojila ih je ljubav prema prirodi i avanturama, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro te su ubrzo shvatili da su stvoreni jedno za drugoga.

Vjenčali su se u tajnosti početkom studenog prošle godine, da bi u proljeće ove godine Doris potvrdila da ona i Davor očekuju prvo zajedničko dijete.