SREĆA U OBITELJI

Doris Pinčić je trudna: 'Svi se radujemo što nam stiže još jedno malo biće'

22.02.2023 u 19:51

Bionic
Reading

Doris Pinčić Guberović otkrila je za Gloriju kako sa suprugom Davorom Guberovićem očekuje treće dijete te kako ne planira na rodiljni dopust

Jedna od najomiljenijih hrvatskih TV voditeljica, Doris Pinčić Guberović, otkrila je kako se nalazi u drugom stanju! U razgovoru za Gloriju, priznala je kako s menadžerom Davorom Guberovićem očekuje bebu koju će dočekati njeno dvoje i njegovo dvoje djece iz prethodnih brakova.

'Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće', rekla je Doris za Gloriju i dodala kako se nalazi u drugom tromjesečju.

Lijepa voditeljica otkrila je i kako je zbog svega vrlo sretna i uzbuđena te da se osjeća toliko dobro da ne planira na rodiljni dopust. Isto je napravila i tijekom prve dvije trudnoće kada je uspješno odrađivala svoj posao do samog kraja.

Podsjetimo, 34-godišnja Doris je po drugi puta uplovila u bračne vode tajnim vjenčanjem održanim prošlog studenog kada je izrekla sudbonosno 'da' 46-godišnjem Davoru Guberoviću. Par je spojila ljubav prema planinarenju te su početkom prošle godine objavljivali fotografije uspona na Kilimanjaro i putovanja po Tanzaniji.

Iz proteklog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, dok njen sadašnji suprug ima dvojicu sinova, a oboje su prethodne brakove okončali prije dvije i pol godine.