zadnja emisija

Doris Pinčić odlazi na porodiljni, a ovako je izgledao njezin oproštaj od malih ekrana

29.07.2023 u 16:49

Bionic
Reading

Brojni su proteklih mjeseci hvalili lijepu trudnicu i divili joj se zbog toga što radi unatoč povećem trudničkom trbuhu ali i velikim vrućinama

Glumica i voditeljica čeka svoje treće dijete koje samo što nije stiglo na svijet, a ranije je najavila kako namjerava raditi što dulje može.

Ipak, njezinim šihtama u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ došao je kraj zbog skorašnjeg dolaska prinove.

‘Doris će neko vrijeme izbivati, bit će na nekim novim radnim zadacima, ali brzo će nam se ona vratiti’, izjavio je Dorisin suvoditelj Mirko Fodor (60) na kraju emisije 'Dobro jutro Hrvatska'.

‘Ma da, držite fige da smo živi i zdravi i to je najvažnije’, nadodala je 34- godišnja Zadranka nakon čega je od Mirka dobila buket cvijeća kako bi joj poželio sreću.

‘Mirko je inače stručnjak za ovakve ispraćaje u emisiji, ali neka, neka je takvih najviše, ti su najljepši za sve nas, Bogu hvala’, nadodala je Doris nakon čega su se poljubili.

Inače, Doris će početkom rujna proslaviti 35. rođendan, a bebu čeka sa suprugom Davorom Guberovićem s kojim se u tajnosti vjenčala u studenom prošle godine. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Doris ima dvoje djece iz prethodnog braka s pjevačem Borisom Rogoznicom, a Davor također iza sebe ima brak i dvoje djece.

  • +3
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL