svi ga hvale

Damir Kedžo poručuje da ne mari za svoje sijede, a mnogi mu tepaju da izgleda bolje nego ikad

28.07.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Neki muškarci su poput vina – s godinama su sve bolji, svoje zrele godine nose i više nego dobro, uz mnogo stila. Među njima je i Hrvatska pop-zvijezda koji već dulje vrijeme fura 'sijedi imidž'

'Neeee, nisam osijedio od hrvatske estrade. Prvu sijedu dobio sam u sedmom osnovne, to nam je tako genetski. I tata i djed potpuno su sijedi. Tata je već s 25 godina bio potpuno bijel, a ja se još uvijek držim', ispričao je Damir Kedžo prije godinu dana za Slobodnu Dalmaciju. Srebro u svojoj kosi s ponosom nosi i pokazuje fanovima uz poruku 'sijeda kosa, ne marim za to'.

'Nama si predivan takav kakav jesi', 'Ti si sve zgodniji', 'Opušteno, liepo ti stoji, touch na šarm', 'Super kosa, super friz', 'Ako si ti zadovoljan sam sa sobom, ništa drugo nije bitno. Stoje ti ludilo', oduševljeni su brojni pratitelji i prijatelji, a kolegica, pjevačica, Neda Parmać je kometirala: 'Izgledaš bolje nego ikada'. Osim srebrne kose, Kedžo već neko vrijeme ima i bradu.

Iza njega je, podsjetimo, zanimljiva godina, u kojoj je i pobijedio na Dori, no zbog pandemije, nažalost, nije nas predstavljao na Eurosongu. Nedavno je snimio video spot za pjesmu 'Vatra i led', obradu velikog hita grupe Colonia iz 1997. godine. Poput ostalih kolega, jedva je dočekao da stane ispred svoje publike.

'Glazba je moj poziv, spasila me i tijekom pandemije i tijekom lockdowna. Stvarao sam puno, snimao, radio, ali u novim uvjetima. Izdao sam i album, snimio dvije nove pjesme. Radilo se punom parom, ali u kućnim uvjetima. Jedino što sam imao više vremena za neke svoje hobije i vježbanje. Svirao sam klavir i puno vježbao uz online treninge. Odlazio sam na treninge i šetnje u prirodi i uživao u igri sa svojim Jack Russell terijerom Gigi', ispričao je za Večernji list.

  • +3
Damir Kedžo Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX