ALL STARS

Damir Kedžo otkrio: Kuha se izdanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' s najboljim kandidatima iz prethodnih sezona

22.01.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Za ljubitelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' stižu sjajne vijesti. Pobjednik treće sezone Damir Kedžo najavio je na Instagramu All stars sezonu koja će okupiti najbolje kandidate iz svih dosadašnjih sezona

'Nova godina donosi nove izazove. Službeno počinje All stars sezona showa @tlzphr i sa mnom kao jednim od 8 natjecatelja. Jedva sam čekao podijeliti ovu vijest sa vama dragi moji. Gledamo se uskoro!', napisao je Kedžo na Instagramu.

Kako otkrivaju na stranicama NoveTV, sedma sezona će okupiti kandidate koji su u prethodnim sezonama oduševili svojim talentom.

Tako ćemo zahvaljujući njihovim nevjerojatnim transformacijama, s kojima su publiku oduševljavali iz tjedna u tjedan, na ppozornici showa Tvoje lice zvuči poznato uskoro ponovno gledati Maria Petrekovića, Sašu Lozara, Damira Kedžu, Dalibora Petka, Ivanu Mišerić, Maria Rotha, Katarinu Baban i Maju Bajamić.

  • +5
Finale 6. sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Dok će oni opet morati izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i 'tuđe' cipele, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa Nives Celzijus će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda. Show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.