NOGOMETNA LEGENA

Ćiro Blažević: Mudrosti o ženama nogometaša i vođenju ljubavi

01.07.2018 u 20:24

Bionic
Reading

Slavni umirovljeni trener kaže da ne može odgonetnuti što žene privlači kod nogometaša, ali kada igra naša reprezentacija Miroslav Ćiro Blažević zna da su samo smetnja pa tako u Rusiji nema pretjeranog grljenja

Rekorder je po broju utakmica na klupi hrvatske reprezentacije. Kao izbornik ih je odradio 72 i upisao 33 pobjede. Sada je ispričao što misli o ženama nogometaša te ljubavne anegdote s kojima se susreo u karijeri. 'Oni nikad nisu sigurni je li to ljubav ili interes, tako da im ne bi bio u koži', izjavio je Ćiro Blažević za RTL-ov Exkluziv.

Ne može odgonetnuti što žene privlači kod nogometaša, ali kada igra 'repka' zna da su samo smetnja pa tako u Rusiji nema pretjeranog grljenja. 'One imaju jedan fenomen da misle da je njihov muž najbolji i da bi on trebao biti najbolje plaćen. I onda njemu pije krv: 'zamisli ti nisi tako plaćen', to su ženska posla', poručio je. Po njemu bi nogometaši morali čuvati energiju, a vođenje ljubavi zato ne dolazi u obzir.

'Seks umara, on uzima najvitalniju energiju. I sad da ja njih pustim da im fali ona reakcija u frakciji sekunde koja se traži od nogometaša', ističe Ćiro. Jednom je tijekom karijere napravio ustupak i dopustio ljubavni susret jednom od nogometaša u Parizu.

'Jednom sam dopustio jer me uvjerio, đubre jedno, on je mene uvjerio da neće moći igrati, ako ne ode u Pariz kod nje. Više sam mislio na pshiološki trenutak', priznao je. Igrači su od njega znali tražiti i ljubavne savjete.

'Jedan igrač mi je došao: 'Šefe mogu li ja nju oženiti?' Ja sam rekao: 'Čekaj da se malo informiram pa da vidim tko joj je mama, tko joj je tata'. I sve ja to dokučim i kažem: 'Pričekaj malo', ali on neće čekati i oženi je. Prođe 15 godina i dođe mi i kaže da sam imao pravo. Ja imam rendgen u očima za ženu pravu i za ženu krivu', pohvalio se.

  • +3
Ćiro Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL