NEMA PREDAHA

Čilić ništa ne prepušta slučaju: Nakon svadbe nadgledao pospremanje tvrđave Revelin

30.04.2018 u 17:25

Bionic
Reading

Produženi san ili odmor u društvu novopečene supruge za našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, čini se, nisu opcija. Jutro nakon svadbene proslave snimljen je ispred tvrđave Revelin kako nadgleda njezino pospremanje

Hrvatsko vjenčanje godine održano je ove subote na krajnjem jugu Hrvatske, a naš ponajbolji tenisač Marin Čilić i lijepa Konavoka Kristina Milković nakon osam godina veze bračne su zavijete izmijenili u crkvi Sv. Nikole u Cavtatu.

Svečana večera i svadbeno slavlje za oko 400 uzvanika nastavilo se u Dubrovniku,a Marin i Kristina svoje su goste dočekali u Revelinu.

U jednoj od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina, s čije se terase pruža prekrasan pogled na staru gradsku luku i morsku pučinu, uzvanike vjenčanja godine zabavljao je Gibonni.

SVADBA GODINE

Gibonni na Čilićevom vjenčanju: Slavlje u Dubrovniku je započelo

Pogledaj galeriju

Svega par sati uoči vjenčanja na svom profilu na Instagramu Čilić je objavio panoramu suncem okupanog Dubrovnik snimljenu s terase svog apartmana u hotelu Excelsior, koji se može pohvaliti najljepšim pogledom na Stari grad.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Obzirom na atraktivnost destinacije njihovog vjenčanja, nije bilo za očekivati da će mladi bračni par krenuti na put već prvog jutra, ali teško da je tko očekivao da će Čilić ovako provesti prvo bračno jutro.

  • +16
Marin Čilić i Kristina Milković dolaze na svoje vjenčanje u crkvu sv. Nikole Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Umjesto produženog odmora nakon vesele noći, ili uživanja u pogledu sa suprugom, Marin je nedjeljno jutro proveo nadzirući pospremanje Revelina.

Ispred tvrđave u kojoj se noć prije zabavljao s uzvanicima svoje Svadbe, Marina su snimili novinari Dubrovnik Timesa.