IDILIČNA ATMOSFERA

Pogledajte prvi ples Marina Čilića i Kristine Milković uz Gibonnijevu pjesmu 'Lipa moja'

30.04.2018 u 14:39

Bionic
Reading

Protekli vikend sudbonosno 'da' izrekli su naš ponajbolji tenisač Marin Čilić i njegova dugogodišnja djevojka Kristina Milković. Nakon crkvenog obreda u Cavtatu, svatovi su se zaputili prema Dubrovniku gdje su s mladencima slavili do kasno u noć. Posebno emotivan bio je prvi ples novopečenih mledenaca

Vikend iza nas obilježilo je hrvatsko vjenčanje godine i trenutak kada je tenisač Marin Čilić odveo svoju djevojku Kristinu Milković do oltara u crkvi sv. Nikole u Cavtatu.

Okupljeni fotoreporteri brzo su naciji pokazali kako su mladenci izgledali, a posebno su se oduševili elegantnom kreacijom u kojoj je zablistala lijepa Kristina.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Uz saznanje da će goste i novopečene supružnike zabavljati Gibonni u Revelinu u Dubrovniku, kao i informaciju da je Marinu vjenčani kum najmlađi brat Mile, a Kristini prijateljica Nika Stanković, javnost nije imala prilike vidjeti mnogo od zabave.

No, onda su po društvenim mrežama počele kapati fotografije presretnih gostiju, a jedna od Kristininih prijateljica uspjela je snimiti i senzacionalni prvi ples Marina i Kristine.

Uz Gibonnijevu baladu 'Lipa moja' nastalu 1994. proslavljeni tenisač i diplomirana psihologinja otplesali su svoj prvi ples i zadivili okupljene prijatelje i obitelj. U jednom trenutku, par je spontanom reakcijom uspio i nasmijati goste. U donjem Instagram postu klikom na desnu strelicu, na trećoj poziciji možete vidjeti cijeli ples.

Naime, Marin je prilikom plesnog okreta koji je zahtijevala koreografija nagazio na rub Kristinine vjenčanice zbog čega se ona nije mogla okrenuti nekoliko sekundi.

  • +3
Uzvanici dolaze na proslavu vjenčanja Marina Čilića i Kristine Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Simpatična gesta oduševila je njihove prijatelje koji su ih potom nagradili velikim pljeskom.

  • +16
Marin Čilić i Kristina Milković dolaze na svoje vjenčanje u crkvu sv. Nikole Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL