OVO JOJ NIJE BILO U PLANU

Chrissy Teigen slučajno otkrila spol trećeg djeteta koje očekuje sa suprugom Johnom Legendom

18.09.2020 u 09:13

Bionic
Reading

Bivša manekenka Chrissy Teigen u slatkom je iščekivanju te bi za nekoliko mjeseci na svijet trebalo donijeti svoje treće dijete. Nedavno je doznala spol nove bebice, a iako nije planirala još otkriti tu vijest javnosti, dogodio joj se neočekivani propust tijekom javljanju na Instagram

Sretnu vijest o spolu svog trećeg djeteta, bivša manekenka i model još je neko vrijeme planirala zadržati za sebe i svoje bližnje, a onda na poseban način otkriti široj javnosti.

Međutim, Chrissy Teigen tijekom javljanja uživo na svom Instagram profilu na kojem je prati preko 30 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, otkrila je da nosi dječaka.

Tako se ubrzo svjetskim medijima proširila vijest da će u obitelj glazbenika Johna Legenda, nakon kćerkice Lune i sina Mosesa sada stići još jedan muškarac.

Chrissy je zapravo svojim obožavateljima davala informacije kako joj protječe trudnoća te naglasila da sve ide u dobrom smjeru, uz naravno njezine jake glavobolje, koje je riješila tretmanima botoksa. A onda joj je izletjela rečenica: 'On isto raste i dobro je i da je zapravo jako velik dječak već sada', tada je shvatila što je učinila, a po izrazu njezina lica nije joj baš bilo drago.

Prekrila se po ustima i jasno dala do znanja da joj ovako nešto nije bilo u planu, ali već je bilo kasno jer video je u svega par sati pregledalo milijun i 800 tisuća ljudi.

Neki su poručili kako je ovo najbolje otkrivanje spola bebe ikad, dok su joj drugi požurili čestitati na još jednom dečkiću.