JEDINI IZLAZ

Trudna Chrissy Teigen zbog neizdrživih glavobolja odvažila se na zahvat koji je podijelio mišljenja

06.09.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka i model Chrissy Teigen po treći je put trudna. Ovoga puta drugo stanje ne podnosi na baš najbolji način, te se požalila javnosti kako su je tjednima mučile nevjerojatno jake glavobolje. Onda je stvar uzela u svoje ruke i uz preporuku doktora učinila nešto što je podijelilo javnost

Već nekoliko godina plastični kirurzi predlažu rješenje za izuzetno jake migrene u obliku nekirurškog zahvata botoksom. Metoda stimulacije perifernih živaca primjenjuje se u liječenju migrene, posebice kod pacijenata koji imaju izrazito velik broj napadaja mjesečno i koji pate od kronične migrene - jer tu lijekovi nisu dovoljni da bi se zaustavio bol.

Izgleda da je za sličnom metodom liječanja svojih izuzetno jakih blova u glavi sada posegbula Chrissy Teigen, koja je sve opisala na svom Twitter profilu.

Naime, poznata trudnica posljednjih tjedana osim klasičnih simptoma u trudnoći ima izuzetno jake glavobolje, zbog čega nije mogla normalno fukcionirati.

Potom se obratila doktoru koji joj je sugerirao tretman botoksa.

‘Imam jako loše trudničke glavobolje, pa sam oduševljena što sam dobila dozvolu za korištenje botoksa na poručju mišića vrata zajedno s ludom kombinacijom snimanja beta blokatora i frekvencije radio valova. Osjećala sam se tjednima izuzetno loše, ali sad napokon vidim svjetlo na kraju tunela', napisala je Teigen.

Neki su joj u koemntarima potom poručili kako joj ne bi savjetovali takve tretmane dok je u drugom stanju, prvenstveno zbog dobrobiti djeteta, a bilo je i onih koji su se raspitivali dodatno o zahvatu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I love our baby @jakearnold

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

my desk

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)