odustaje od glume

Che više neće biti u novoj sezoni serije 'I tek tako...', a evo zašto

23.01.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Čim se pojavila u nastavku kultne serije postala je jedan od najviše kritiziranih likova. Gledatelji su je upoznali kako vodi podcast s Carrie, ali s vremenom su se upustili u vezu s Mirandom. U zadnjoj sezoni, prekinuli su svoju vezu, a po novim informacijama izgleda da je za stalno. Sara Ramirez na Instagramu je nagovijestila da se lik Che Diaz neće vratiti u trećoj sezoni 'I tek tako...'

Sara Ramirez koje se mnogi sjećaju po ulozi u hit seriji 'Uvod u anatomiju', nazvala je Che 'posljednjim likom koji je glumila' oduđujući holivudsku industriju zabave zbog navodnog pravljenja crnih lista glumaca koji podržavaju Palestince.

Ramirez nije napisala kako je to razlog zašto se neće vratiti u 'And Just Like That', u istoj objavi je, izgleda prestala braniti lik kazavši 'Čudno je koliko su mnogi u Hollywoodu performativni. Još performativniji od mojeg posljednjeg lika'. Franšizi 'Seks i grad' se pridružila kao komičar(ka) Che kada je nastavak lansiran 2021. godine.

Ramirez je za The New York Times izjavila da je 'vrlo svjesna mržnje koja postoji na internetu' i objasnila da je 'izgradila lik koji je ljudsko biće, koji je nesavršen, koji je kompleksan, koji nije ovdje da bi se drugima sviđao i ne treba ničije odobrenje'. Inače, na internetu se mjesecima vodi burna kampanja protiv Che, budući da obožavatelji serije glasno traže njezino izbacivanje.