prihvaćanje sebe

Kristin Davis o ženskom izgledu: 'Ako nemate 30, ne biste ni trebali tako izgledati!'

27.09.2023 u 12:24

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Seks i grad' te spin-offa 'I tek tako' dugo se mučila s prihvaćanjem vlastitog izgleda zbog zahtjeva koje je pred nju stavljala javnost koja je u Hollywoodu prihvaćala samo mršave plavuše. Iako joj je uloga Charlotte promijenila život nabolje, priznala je da je taj period bio najgori za njezino samopouzdanje po pitanju izgleda

Pravi obožavatelji sjetit će se epizode serije 'Seks i grad' u kojoj je Charlotte bila nesretna zbog izgleda svojih bedara, a isti problem pratio je i glumicu Kristin Davis koja je u seriji utjelovila poznatu romantičarku. Glumica je već nekoliko puta priznala koliko se mučila prihvatiti izgled vlastitog tijela koje nije po željenim mjerama Hollywooda, zbog čega je često slušala kritike na svoj račun.

A sada? I dalje joj je donekle stalo do onoga što se o njoj govori, ali u dobi od gotovo 60 godina javno mišljenje stranaca postalo joj je manje važno. Njezin se stav blagonaklonosti prema vlastitom tijelu razvio s godinama te sada voli kožu u kojoj se nalazi, ali za promjenu tih stavova trebalo je puno godina i rada na sebi.

'Dio razloga zašto mi je danas manje stalo je jer starenjem očekivanja postanju manja. Svi ti žele secirati lice, zar ne? Onda vaše tijelo nije više glavna atrakcija. Sigurno nisam imuna na sve to. Pokušavam ne gledati u to, ali ono prožima stvari. Definitivno sam plakala. Definitivno sam imala nešto što biste nazvali 'poremećaj prehrane' tijekom godina, ali sada sam dobro. Radila sam na sebi. I to je jedna stvar koju naučite radeći to dugo vremena: 'Ti idi, evo me! Ovo sam ja!'. To dolazi s vremenom. I istina je: 'Evo me i nisam savršena'. Ne bih trebala to reći, ali sretna sam', prepričala je glumica svoj put.

Za Haute Living ispričala je da je Hollywood u devedesetima bio mjesto za mršave žene plave kose i plavih očiju. S obzirom da je Davis sve suprotno, često je na svoj izgled gledala negativno, a glumeći Charlotte u 'Seks i gradu' pojačala se njezina negativna sliku o sebi, a ni javnost ju nije štedjela kritika.

'U redu je što više ne izgledate kao da imate trideset - ne biste ni smjeli!', rekla je poručivši svima da trebaju prihvatiti svoje godine, a ne živjeti u prošlosti i truditi se zamrznuti svoju sliku u vremenu.

kristin davis

Laskava haljina sjajno joj pristaje: Charlotte iz 'Seksa i grada' zablistala na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju