ne može sakriti emocije

Čestitke pljušte na sve strane: Karmela Vukov Colić objavila da joj se udaje kći

08.02.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Jedno od najpoznatijih domaćih televizijskih lica više ne pratimo na malim ekranima, ali je jako aktivna na društvenim mrežama. Danas direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo objavila je velike vijesti u svojoj obitelji

Karmela Vukov Colić jedna je od onih slavnih osoba koja privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ponekad u nekom razgovoru otkrije ponešto. Zato je mnoge iznenadila informacijom da se njezina kći Rea udaje.

'Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza', poručila je ponosna mama na svom profilu na Instagramu. Barbara Kolar, Ivana Plechinger, Mirna Medaković Stepinac... brojni poznati i nepoznati čestitaju mami i njezinoj mezimici.

POZDRAV BABLJEM LJETU

Poznato lice s malih ekrana: Karmela Vukov Colić uživala na subotnjoj špici

Pogledaj galeriju

Karmela je Reu rodila u vezi s Igorom Vrandečićem. Jedni su od onih bivših partnera koji su ostali u dobrim odnosima. Svojedobno je Karmela izjavila da 'imaju jako fino prijateljstvo koje ih veže, a da je s njihovim djetetom još čvršće povezano'. Osim kćeri, ima sina kojeg je rodila 2008., dok je bila u vezi s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Inače, za Karmelinu djecu je poznato da su oboje poput mame gurmani i vješti u kuhinji.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX