prekrasan dom

Karmela Vukov Colić pokazala dio svoje oaze: Pustila je sunce u kuću

29.05.2023 u 22:12

Bionic
Reading

Bivša voditeljica, a danas direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje svoje pratitelje uveseljava objavama. Od dijeljenja pustolovina s putovanja do raznoraznih preporuka, Vukov Colić živi pravu idilu

Karmelu Vukov Colić na Instagramu prati čak nešto manje od 13 000 ljudi, a s njima simpatična Karmela redovito dijeli razne životopisne fotografije. Bivša HRT-ova voditeljica uživa u životu, a u svakoj objavi jasan je njezin šareni pogled na svijet u kojem pravi užitak pronalazi u sitnicama.

Zaljubljena u kuhinju i kuhanje, Karmela je objavila i vlastitu kuharicu, ali s pratiteljima redovito dijeli i nove recepte koje često smišlja sama. Nedavno je otkrila svoj recept za tiramisu s limunom, koji je osvojio i voditeljicu Martinu Validžić koju je Karmela pozvala da dođe kušati kolač.

Inspiraciju simpatična Vukov Colić crpi u putovanjima i novim kulturama koje rado upoznale, ali zasigurno i u svom domu u koji je danas pustila i pratitelje na Instagramu. Snimila je svoj kutak u kojem voli boraviti, a retro shabby chic uređenje doma pruža toplinu.

Dolaskom proljeća voditeljica je otkrila da je u dom pustila sunce, a to se svidjelo i njezinom psiću koji je uživao u sunčevim zrakama ispružen na kauču.

VODITELJSKI ANGAŽMAN

Doris Pinčić Guberović i dalje radi punom parom, a trudnički trbuščić sve je veći

Pogledaj galeriju