omiljeno lice

Karmela Vukov Colić o novom poslovnom angažmanu: 'Vidjela sam natječaj pa sam se prijavila i prošla'

30.09.2022 u 22:02

Bionic
Reading

Prije četiri godine napustila je HRT na kojem je u ulozi voditeljice provela čak 31 godinu, a početkom ožujka doznalo se da je postala je direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo. Ispričala je kako se odlučila za taj posao, kakvi su joj planovi i koja je sljedeća destinacija na koju planira otputovati

Karmela Vukov-Colić nakon odlaska s televizije posvetila se svojoj velikoj ljubavi - kuhanju, te je objavila i svoju kuharicu 'Kuhinja života', uspješno je zaplivala i glumačkim vodama, a od početkom travnja startala je s novim poslovnim angažmanom.

'Vidjela sam natječaj pa sam se prijavila i prošla. Baš tipično za mene, počela sam raditi na prvi april. Meni je to jako interesantno jer se i ja sama bavim turizmom već 30 godina, a opet je nešto novo, što je i meni jedan izazov - da vidim koliko mogu, koliko znam i mogu li nešto napraviti od jedne destinacije koja nije bila turistički jako aktivna, kao što je to Dugo Selo', izjavila je za Story.

Rekla je da joj je to veliki izazov i gušt raditi i da ondje postoje dragi ljudi s kojima misli da od Dugog Sela može napraviti zgodno turističko mjesto. Priznaje da to nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine te da se nada da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti. Poznata putoholičarka sljedeći mjesec vodi grupu u London, a za Novu godinu vodi grupu na Siciliju.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX