STIŽE PRINOVA

Čestitke ne prestaju stizati: Princeza Eugenie otkrila radosnu vijest na Instagramu

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 24.01.2023 16:23
  • Objavljeno 24.01.2023 u 16:07
Princeza Eugenie i Jack Brooksbank

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Turbulentne dane na britanskom dvoru, uslijed objave memoara princa Harryja, radosnom vijesti ovog utorka ublažila je Harryjeva sestrična, princeza Eugenie

Na svom Instagram profilu, uz idiličnu fotografiju s jednogodišnjim sinčićem Augustom, princeza Eugenie otkrila je da se nalazi u slatkom iščekivanju prinove sa suprugom Jackom Brooksbankom.

Njezin sinčić August, koji će ove veljače proslaviti drugi rođendan, uskoro će dobiti bracu ili seku, a prinova se očekuje ovog ljeta, kako je princeza otkrila svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Fotografija kojom je obznanila radosnu vijest nastala je ispred objektiva Eugenienog supruga, poduzetnika Jacka Brooksbanka, s kojim je u bračnu luku uplovila u listopadu 2018. u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor.

Iako su Beatrice i njezina sestra Eugenie zadržale svoj kraljevski status, od kraljice nisu dobile titule nakon vjenčanja, pa ni sin princeze Eugenie, August Philip Hawke Brooksbank nije naslijedio nikakve titule od svojih roditelja kad se rodio u veljači.

  • +6
  • +3

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank

Izvor: Profimedia / Autor: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia