DALEKO OD IDEALNE SLIKE

Burno u kraljevskoj obitelji: Ovi članovi nikako se ne podnose

19.01.2019 u 21:31

Bionic
Reading

U palači nikad nije dosadno: Svađe u kraljevskoj obitelji koje Najpoznatija kraljevska obitelj na svijetu u javnosti uvijek održava imidž idealne obitelji u kojoj se svi članovi žive u vječnoj slozi. No kao i u svakoj drugoj obitelji u njoj su odnosi daleko od idealnih, a dolaskom novih članova nesuglasice još više dolaze do izražaja

Dolazak Meghan Markle u kraljevsku obitelj unio je nemir, a jesu li odnosi između nje i šogorice Kate Middleton zategnuti i je li to uzrokovalo i raskol među prinčevskom braćom, znaju samo akteri te priče, no gdje ima dima, ima i vatre…

Iza zatvorenih vrata Buckinghamske i Kensingtonske palače u kojoj žive mlađi članovi, ponekad se događaju prave obiteljske drame. No iako je diskrecija u njihovim slučajevima zajamčena, ponekad ipak u javnost procure skandali i nesuglasice. Tijekom zadnjih desetljeća kraljevska obitelj proživjela je brojne drame, a neki njezini članovi i od danas nisu izgladili sve nesuglasice.

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla i Kate Middleton

Njih dvije danas u javnosti djeluju kao dobre prijateljice, a nerijetko su uhvaćene objektivom dok ugodno čavrljaju stojeći jedna pored druge na raznim kraljevskim događanjima. No nije uvijek bilo tako, pogotovo ne u početku. Autor knjige 'Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne' Christopher Anderson, otkrio je da je Camilla željela da William prekine s Kate, a navodno je čak i svog supruga, princa Charlesa molila da se umiješa i naredi Williamu da okonča vezu. Camilli se navodno nije nimalo svidjelo to što javnost obožava Kate, dok prema njoj nije nimalo blagonaklona, a nitko nije bio sretniji od nje kad je par nakratko prekinuo svoju vezu.

Kraljica Elizabeta II i James Middleton

Katein mlađi brat James Middleton navodno je uspio naljutiti kraljicu i to zbog riječi izgovorenih u jednom intervjuu. James je izjavio novinarima da je ponekad frustrirajuće biti Katein brat jer je njegov rad zasjenjen kraljevskim statusom starije sestre.

'I na stranu činjenica da sam ja brat nekog jako važnog, ja sam na kraju krajeva samo James', rekao je mlađi Middleton. Taj intervju nije najbolje sjeo kraljici koja nikako ne voli kad članovi kraljevske obitelji ili osobe koje su im bliske u intervjuima govore o drugim članovima britanske monarhije.

Sarah Ferguson i princ Philip

Za netrpeljivost princa Philipa i bivše snahe Sarah Ferguson znaju mnogi, a uoči nedavnog vjenčanja princeze Eugenie to je ponovo postalo glavna tema jer su se mnogi pitali kako će to izgledati kad popularna Fergie i bivši joj svekar nađu jedno pored drugoga. Na kraju je, barem na van, sve opet izgledalo idealno, a Fergiena kćerka imala je svoje bajkovito kraljevsko vjenčanje bez ijednog skandala.

Raskoš na britanskom dvoru: Kraljevska vjenčanja koja ćemo pamtiti

Iako su Fergie i princ Andrew i nakon razvoda 1996. ostali dobri odnosima, čini se da joj jedino njegov otac, princ Philip, nije oprostio ono što je napravila. Tenzije su navodno počele nakon što su fotografije The Suna ugledale svjetlo dana, a na njima nožne palce crvenokosoj Fergie nožne prste siše teksaški financijski savjetnik John Bryan.

O tom se pisalo mjesecima, a Fergie i princ Philip otad su na ratnoj nozi, a čak se priča da je ne tako davno bivša snaha, uoči dolaska princa Philipa, morala napustiti dvorac Balmoral, gdje se bila pridružila obitelji koja je tamo bila na odmoru.

  • +13
Vjenčanica princeze Eugenie Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/montaža

Kraljevska obitelj i obitelj Spencer

Nakon tragične pogibije princeze Diane, njezina obitelj, Spencerovi bili su strahovito ljuti i uvrijeđeni zbog načina kako se prema njoj, čak i nakon smrti, odnosila kraljevska obitelj. U govoru na Dianinom sprovodu, njezin brat Charles Spencer prozvao je kraljevsku obitelj nazvavši sestrinu titulu bizarnom.

Rekao je da njoj nije trebala kraljevska titula da bi bila voljena diljem svijeta. Njegovi komentari navodno su duboko uznemirili kraljicu, koja je kako kažu izvori, bila razočarana i tužna zbog govora. Lord Spencer bio je s ostalim članovima obitelji na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, no zanimljivo je da je na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton s ostalim Spencerovima sjedio s obitelji Middleton.