BORILA SE SVIM SNAGAMA

Kako je vojvotkinja Camilla sabotirala Kate Middleton: 'Lijepa je, ali nedovoljno pametna za Williama'

13.09.2018 u 06:35

Bionic
Reading

U zimu 2006. godine princ William i Kate Middleton nakratko su prekinuli svoju vezu zbog razmirica. Bio je to iznimno bolan period za današnju vojvotkinju, a Williamova maćeha Camilla Parker Bowles nije bila za njihovo pomirenje

Kate Middleton i princ William danas su sinonim za jedan od skladnijih brakova na svjetskoj javnoj sceni. Naizgled proživljavaju pravu bajku, a djeluju i kao brižni roditelji svojim nasljednicima, princu Georgeu, princezi Charlotte i princu Louisu.

Nažalost, iza sebe imaju i ružan period. Prije dvanaest godina prekinuli su vezu i nakratko se razišli. Kako se doznalo, bio je to vrlo bolan trenutak za Kate te je čak napustila Britaniju ne bi li odbolovala princa. Kako prolazi vrijeme, javnost doznaje sve više detalja oko spornog prekida.

  • +5
Kate Middleton i princ William - putovanja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Christopher Andersen, autor knjige o ženama na britanskom kraljevskom dvoru, otkrio je zanimljiv podatak o tome kako se vojvotkinja Camilla uplela u prekid svog posinka i njegove odabranice.

Andersen tvrdi da je Camilla pokušala spriječiti princa Williama u naumu da se pomiri s Kate jer je smatrala da ona nije dovoljno dobra za njega. Supruga princa Charlesa zaključila je da Kate Middleton nije iz dobre obitelji, vrijedne ulaska u monarhiju. Osim toga, izjavila je kako je Kate lijepa, ali i nedovoljno pametna za Williama.

Camilla nije stala samo na komentiranju, već je natjerala svog supruga Charlesa da uvjeri sina Williama da zauvijek prekine sve odnose s Kate.

Kao jedan od glavnih razloga ovakvog stava 71-godišnje vojvotkinje navodi se ljubomora na mlađu i ljepšu Kate, ali i strah da će ona preuzeti svu kraljičinu pažnju. Podsjetimo, Camilla je čekala punih 30 godina da je prihvati kraljica Elizabeta, a kad je napokon uspostavila pristojan odnos sa svojom novom svekrvom, u cijelu je priču trebala ući nova članica, Kate.

Nasreću, William nije poslušao savjete svoje maćehe i oca te je vodeći se srcem ponovno započeo ljubavnu vezu s Kate. Tri godine nakon toga zaručio ju je u Keniji, a 2011. organizirali su glamurozno vjenčanje.

Čini se kako ulazak u kraljevsku obitelj nije bio lak ni danas omiljenoj vojvotkinji od Cambridgea, a ne samo Meghan Markle, protiv koje su govorili mnogi njezini poznanici, ali i rođaci.

  • +3
Kate i Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč svemu, Kate i Camilla danas njeguju vrlo prisan odnos. Svoju bliskost pokazale su u brojnim javnim angažmanima te se nikako nije moglo naslutiti da su nekoć vodile rat.