PROCURILI NOVI DETALJI

Kraljevska braća u ozbiljnom sukobu: Sve je počelo kada se Harry zaljubio u Meghan

09.12.2018 u 16:56

Bionic
Reading

Već nekoliko tjedana piše se o navodnim sukobima i netrpeljivosti između princa Williama i Harryja. Britanska kraljevska obitelj i dalje se drži po strani oko ovog skandala, a za to vrijeme curi sve više novih informacija o razdoru nekad bliske braće

Sinovi princa Charlesa, 36-godišnji William i dvije godine mlađi Harry u ozbiljnoj u svađi, piše The Sun. O zaoštrenim odnosima unutar Kensingtonske palače piše se već nekoliko dana, ali britanski list sada otkriva nove detalje koje su ispričali izvori bliski kraljevstvu.

Do sada se u centar sukoba uglavnom stavljalo šogorice, Kate Middleton i Meghan Markle, ali izvori objašnjavaju da je pravi sukob zapravo između kraljevske braće, te da on traje skoro dvije godine.

  • +8
Princ Harry i princ William ispred dvorca Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njihovi odnosi zahladili su još početkom 2017. godine, kada je Harry prvi puta u London doveo svoju, tada još uvijek djevojku, Meghan. Predstavio ju je bratu Williamu i njegovoj supruzi Kate. Američka glumica tada je prvi put boravila u Kensingtonskoj palači. Nakon što je Meghan otišla natrag u Kanadu, William je rekao svoje mišljenje bratu. Izrazio je zabrinutost te objasnio da nitko ne zna njezine namjere niti prošlost.

‘Harry nije htio slušati nikakve uvrede na račun svoje odabranice, te je optužio Williama da mu želi uništiti vezu prije nego li je ona zapravo i počela’, ispričao je neimenovani izvor za The Sun. Isti izvor tvrdi da je princ Harry jako osjetljiv kada je u pitanju Meghan te da je svim silama pokušava zaštititi od negativnih komentara.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Harry ne trpi nikakve uvrede upućene Meghan, jako je osjetljiv te vidi prijetnju ponekad tamo i gdje je nema. Mislim da zapravo pokušava zaštititi suprugu pogotovo zbog toga što to nije mogao učiniti prema svojoj majci, princezi Diani’, zaključio je neimenovani izvor.

Potvrda da nešto zaista nije uredu između dva princa stigla je i najavom kako se Harry i Meghan uskoro sele iz palače i odlaze živjeti u Windsor, u Frogmore Cottage.

Ljudi bliski monarhiji tvrde da tenzije postoje i između šogorica.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa navodno je još na početku, pri samom ulasku u obitelj, zamolila Kate da joj pomogne u prilagodbi. No krivi tajming i netrpeljivost njihovih muževa očito je učinio svoje. Kate je odbila pomoći jer je bila prezaokupljena novorođenim djetetom, princom Louisom.

Povrh svega toga, analitičari kraljevske obitelji, primijetili su da se vojvode od Cambridgea nedavno nisu pojavili na svečanom domjenku kraljevske zaklade koju vode skupa s Harryjem i Meghan.

  • +4
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve to znakovi su koji zaista pokazuju da se odnos nekad nerazvojne braće narušio.