ČUJU SE SVADBENA ZVONA

Bruno Kovačević ženi svoju dugogodišnju djevojku, a doznali smo u čijoj će vjenčanici zablistati lijepa Matea

27.11.2018 u 13:32

Bionic
Reading

Prije tri godine Matea Franić osvojila je srce sportskog novinara i glavnog urednika svih televizijskih kanala HTV-a Brune Kovačevića. Bivša rukometašica navodno je prošlog vikenda imala djevojačku večer u jednom od zagrebačkih barova, a sada se sa svojim dragim sprema za njihov veliki dan

Par je zakazao svadbu u zagrebačkom restoranu sredinom prosinca, piše 24sata. Kum Brune Kovačevića ovog puta, saznali smo, neće biti njegov najbolji prijatelj Boris Novković, nego dugogodišnji prijatelj Siniša, a lijepa Matea Franić na svoj veliki dan zablistat će u vjenčanici koju će izraditi Matija Vuica. Kako se bivša rukometašica često pokazuje u izazovnim izdanjima s linijom na kakvoj bi joj pozavidjele i manekenke, ne treba ni sumnjati kako će i ovog puta očarati svojom pojavom.

Lijepu Mateu je sportski novinar, danas glavni urednik svih televizijskih kanala i međunarodnog televizijskog kanala HTV-a, prvi put pokazao u javnosti na premijeri filma 'Gnothi Seauton' o najuspješnijoj hrvatskoj sportskoj obitelji, Kostelićima. Nakon toga ju je Bruno Kovačević odveo na koncert Borisa Novkovića te su se pojavili na premijeri dokumentarca Nevene Rendeli Vejzović.

Za njihovu ljubav je navodno zaslužno nekadašnje HRT-ovo zaštitno lice Mila Horvat, a spojila ih je prije pet godina. Ovo će Bruni Kovačeviću biti drugi brak. S bivšom suprugom Zrinkom bio je 15 godina u braku, u kojem su dobili danas 20-godišnjeg sina Reja.

  • +4
Matea Franić i Bruno Kovačević Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL